SMEDSBACKSGATAN 32, 3 tr

Adress: Smedsbacksgatan 32
Antal rum: 1 rok
Våningsplan: 3 trappor
Boarea: 28 kvm
Pris: 2 495 000 kr, utgångspris
Månadsavgift: 1 758 kr
Område: Gärdet
Visning: Allmän visning söndag 9/10 kl. 13.00-13.30
Är du intresserad av att se bostaden innan söndag?
Kontakta oss för att boka in en egen tid!
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Balkong i soligt läge

Utsikt mot grönska

Nära till kommunikationer

Badrum med dusch

Nyrenoverad

Ingen insyn

Smedsbacksgatan 32

Välkommen till en nyrenoverad pärla på Smedsbacksgatan på Gärdet. Området är ett unikt exempel på funkisarkitektur, och fastigheten ligger på Gärdeshöjden med utsikt mot Stora skuggan, Hjorthagen och Värtan. På fem minuters gångavstånd finns Ladugårdsgärdet, och på 10-15 minuters gångavstånd når du shoppingcentret Fältöversten, Tessinparken och Stora skuggan. Mycket goda kommunikationer med närhet till både T-bana och bussar.

Välskött förening med god ekonomi

Fastigheten är byggd 1940 och bostadsrättsföreningen har 3 lokaler och 30 lägenheter, varav 3 är hyresrätter. Föreningen har en god ekonomi, låg belåning och är mycket välskött. Fastigheten har 6 plan samt källarplan. Hiss finns och har motoriserad innergrind och talande planangivelse och barnvagnsramp. Stambyte är genomfört och fiber-bredband är installerat. Alla lägenheter har också säkerhetsdörr och ett förråd i källaren.

Lägenheten är nyrenoverad och är i toppskick

Här bor du i ett lugnt läge, högt upp och har fin utsikt utan insyn. Ett ljust och soligt läge i sydväst med extra stor balkong. Här kan du njuta av solen från lunch fram till solnedgången. Lägenheten är renoverad med stor omsorg och kärlek. Köket är nytt och har vita spegelluckor med guldbeslag. Alla bekvämligheter finns som induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys och inbyggd mikro. Förvaring är viktigt för många och det har man tänkt på vid renoveringen. Utöver högskåpen i köket finns ett extra vitrinskåp och avställningsyta med förvaring under. Smakfulla garderober med skjutdörrar och inredning med både hyllplan av stänger för kläder. Golvet är också nytt och av hög kvalitet i ek, lagt i vackert mönster.

För att få ett lite större vardagsrum är sängen platsbyggd ovan soffan med stege. Under sängen är det infällda spottar som gör det lite extra mysigt på kvällarna.

Badrummet är utrustat med dusch och handdukshängare med värme. Även det i fint skick. När det är dags att tvätta tar du dig bekvämt ned till tvättstugan som föreningen har renoverat och installerat nya maskiner.

Det här är en perfekt lägenhet för den som vill ha en toppenfin, nyrenoverad lägenhet där inget behöver göras. Bara ta nyckeln och flytta in. Du får också förmånen att bo i en stabil och ekonomiskt stark förening.

Vi erbjuder personlig visning

Önskar du boka en tid för personlig visning är du välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11.

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Nära bostaden har du hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Smedsbacken 22
Lägenhetsnummer: 20 (1305)
Antal rum: 1 rok
Boarea: 28 kvm
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 1940
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdragsventilation med mekanisk frånluft
Hiss: Ja
OM FÖRENINGEN
Föreningens namn: Brf Smedsbacksgatan 32
Organisationsnummer: 769604-4192
Antal bostäder: 30 st, varav 3 hyresrätter
Parkering: Boendeparkering i området via trafikkontoret, Stockholm stad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ekonomisk förvaltning: Sköts av Nabo
Energideklarations ID: 962145 – utförd 2019-06-18
Energiprestanda, pimärenergital: 195 kWh/m² och år
Energiklass: F
EKONOMI
Avgift: 1 758 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, grundutbud av TV-kanaler från ComHem och bredband