INREDNING & STYLING

Individa samarbetar med branschens bästa inredare och fotografer. Ett framgångsrikt teamwork där skönhet är en ledstjärna. Hör gärna av er så berättar vi mer.

INDIVIDA INKLUDERAR

Vi hjälper våra kunder att plocka fram den bästa sidan av deras bostad genom att göra mindre och större förändringar som gör bostaden mer attraktiv för en så bred publik som möjligt. En stylad bostad upplevs som fräschare och förmedlar en varm känsla. Vi ser hemmet med köparens ögon och kan därför lyfta fram de kvaliteter som vi av erfarenhet vet att våra spekulanter uppskattar.

Stylingen lämnas till största del kvar i bostaden under försäljningstiden för att vi vill att bostaden ska upplevas på samma sätt på bild som i verklighet.

KOMPLETT INREDNING

Ibland önskar säljare ha hjälp med att möblera tomma lägenheter eller rum som står tomma. Vi samarbetar med flera inredningsföretag som hjälper våra kunder. Tillsammans med inredaren så gör vi en bedömning av bostadens behov av möblering och inredning utifrån den typ av köpare vi vänder oss till. Efter det lämnar vi en offert. Individa fungerar som en projektledare från början till slut för att säkerställa kvaliteten i alla arbetsmoment. Som säljare kan ni koppla av och överlåta arbetet till Individa.

VI GÖR DET PERSONLIGT

ERFARENHET

Med vår 20 åriga erfarenhet av att sälja bostäder i Stockholm i kombination med vår skicklighet att etablera relationer med spekulanter och hantera förhandlingar lyckas vi ofta få det högsta pris som är möjligt utifrån rådande marknadsläge.

ENGAGEMANG

Individa arbetar personligt med stort engagemang. Varje uppdrag är unikt och vi lägger ner stor omsorg för att skapa säljande och attraktiva presentationer. En bostadsaffär är alltid lika viktig för både säljare och köpare.

ENTUSIASM

Vårt arbetssätt är personligt och genuint. Vi brinner för det vi gör och vi älskar vårt arbete. Därför lyckas vi så bra med våra försäljningar. Vi förespråkar personliga visningar för att spekulanterna ska känna sig väl omhändertagna.

TEAMWORK

Vårt framgångsrika team består av omsorgsfullt valda mäklare, fotografer, inredare och assistenter som utför ett fantastiskt arbete. Tillsammans har vi utvecklat ett särskilt sätt att arbeta på.

SKÖNHET

I våra uppdrag inkluderas alltid styling av bostaden. Detta för att göra bostaden attraktiv för en så bred publik som möjligt. Målet är att skapa en hemtrevlig atmosfär som känns direkt när man kliver in i bostaden.