VÄRTAVÄGEN 53B, 3 tr

Adress: Värtavägen 53B
Antal rum: 4 rok
Våningsplan: 3, hiss finns
Boarea: 95 kvm
Pris: 9 500 000 kr
Månadsavgift: 4 926 kr
Område: Gärdet
Visning: Vi erbjuder personliga visningar på Individas kontor
Kontakta oss för att boka tid – bostaden säljs på ritning.
OBS – bilderna är referensbilder från en annan lägenhetstyp i föreningen. Fastigheten är under byggnation.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Frontläge med fransk balkong

Burspråk i österläge

2 badrum i harmoniska färger

Separat tvättstuga

Master svit

Stora sällskapsytor

Välplanerad 4:a i frontläge med utsikt mot Gärdet i populära projektet Ordonnansen

Beläget på en av Gärdets populäraste adresser finner du den här mycket fina lägenheten i det omtalade projektet Ordonnansen.

Vill du gärna bo på Gärdet och söker efter en fint planerad 4:a, nyproducerad med två badrum, öppen planlösning och separat tvättstuga? Då har du kommit rätt. Nu finns möjligheten. Du blir den första som flyttar in i en nybyggd lägenhet med vackra tidlösa materialval. Preliminärt tillträde är satt till 17 januari 2023.

Alla materialval är valda med stor omsorg

Byggherren Aros Bostad har ansträngt sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i projektet inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggarna. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva. Extra praktiskt med en köksö med gott om förvaring och bardel.

Sällskapsytor och sovrum med 2,7 m i takhöjd

Tack vare att hela lägenheten har golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En tilltagen takhöjd på 2,7 meter i sällskapsytor och sovrum hjälper till att skapa ytterligare rymd i lägenheten.

Smakfulla badrum i harmoniska färger

Badrummen går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggarna vid duschen och det inkaklade badkaret. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Ett extra plus i bostaden är att du har en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med överskåp för extra förvaring.

Personlig visning

Beläget i gatuhuset precis i frontläget mot Gärdet finner du denna pärla. Trapphuset kan nås både från Värtavägen och från Furusundsgatan och ett stort plus är att trapphuset har 2 hissar.

Önskar du få mer information om denna frontlägenhet är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, irene@individafast.se

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Kommunikationer

Att bo på Gärdet är synonymt med goda kommunikationer. Från fastigheten har du nära till Gärdets tunnelbanestation via två uppgångar samt att det går bra bussförbindelse i området. För den som hellre går eller cyklar är det också mycket lätt att ta sig runt då det är nära till det mesta.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 01.1301 (1301)
Antal rum: 4 rok
Boarea: 95 kvm
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2022-2023
Balkong: Nej, endast fransk balkong
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX-system
Hiss: Ja, 2 st
OM FÖRENINGEN
Föreningens namn: Brf Ordonnansen 5&6
Antal bostäder: 116 st
Antal p-platser: ca 36 st i garage under fastigheten + möjlighet till 20 st i externt garage
Kostnad för p-plats : ca 2 650 kr/mån, kö finns
Gäst p-platser: Nej
Antal lokaler: 3 st
Tillträde: Tidigast möjligt preliminärt 17  januari 2023
Ekonomisk och teknisk förvaltning: Sköts av Nabo.
EKONOMI
Andelstal, årsavgift: 1,04775 enligt ekonomisk plan
Lån i föreningen (beräknad): ca 15 500 kr/m2
Ränta på föreningens lån (beräknad)