MILSTENSVÄGEN 50

Adress: Milstensvägen 50
Boarea: 160 kvm­
Antal rum: 6 rum och kök, varav 4 sovrum
Tomtarea:  975 kvm
Pris: 8 695 000 kr, utgångspris
Område: Täby – Ella Park
Visning: Allmän visning söndag 9/10 kl. 12.00-12.30
Är du intresserad av att se bostaden innan söndag?
Kontakta oss för att boka in en egen tid!
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välskött tomt

Garage om ca 30 kvm

Parkering på tomten

Altan i skyddat läge

Balkong

Mycket bra planlösning

Populärt område i Täby

För er som önskar bo i populära Täby i ett hus med bra planlösning, lagom stor välskött tomt och eget garage så har ni kommit rätt.

Den här villan har tagits om hand med stor kärlek och omsorg. Direkt när du stiger in i huset möts du av allt ljus som strömmar in tack vare takhöjden upp mot övervåningen och stora spröjsade fönster med utsikt mot grönskan. Både från kök och vardagsrum finns balkongdörr ut mot tomten som har kvällssol.

Entréplan har stort vardagsrum i vinkel och ger utrymme för många att umgås. Här finns även ett sovrum som idag används som matsal.

Köket är i äldre stil och för den som vill sätta sin egen prägel och förnya efter egen smak är det bara fantasin som sätter sina gränser. Som villaägare är det oftast önskvärt att ha en separat tvättstuga med torkskåp och gärna en egen ingång. Det är precis vad det här huset har. Tvättstugan nås både från kök och från altanen.

Huset har två badrum, ett på varje våningsplan. Det ena är utrustat med dusch och det andra lite större på övervåningen har både badkar och dusch och stort fönster som släpper in ljus men har ingen insyn.

På övervåningen finns 3 bra sovrum och vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Garage och parkering på tomten

Finns fler än en bil i familjen så ges plats för detta. Stort garage om nästan 30 kvm och parkering utanför huset med plats för flera bilar. Kommer många gäster på besök samtidigt är det möjligt att parkera utanför på gatan.

Mellan huset och garaget är det en stor altan som har sol hela dagen.

Område, service och kommunikationer

Den här fina villan är belägen i ett trevligt område och passar perfekt för en barnfamilj som vill bo bekvämt med närhet till service och kommunikationer. Om man promenerar knappt 200 meter från Milstensvägen når man Skarpängsparken. Det stora grönområdet med intilliggande grusplan och asfalterad yta inspirerar till utomhus lek för barnen och utegymmet är perfekt för de som älskar att träna på sina egna villkor. Skarpängsleken är en populär lekplats som totalrenoverades 2011 inbjuder till en aktiv fritid och en naturlig mötesplats.

Täbybadet, som för inbitna Täbybor ofta kallas Rösjöbadet, ligger inte heller väldigt långt från bostaden och är en naturlig plats för lata sommardagar vid vattnet. Trivsam badplats med brygga, kiosk och toalett. Under sommarveckorna 24-32 så brukar det finnas kommunala sommaranställda som sköter om badplatsen för att hålla den fortsatt trivsam och fräsch.

För den fotbollsfantasten finns det också en konstgräsplan inte långt ifrån som är öppen dygnet runt och kan nyttjas av allmänheten när det inte pågår träningar/spel.

Rösjöhallen, som är en Ica Nära butik, ligger på max 15 minuters promenadavstånd. Perfekt när du bara vill ta barnvagnen eller en ”dramaten” för att handla det nödvändigaste. Är det en större veckohandling som krävs så ligger både Willys och Lidl i närheten. Om det är en ordentlig shoppingrunda som står på agendan så tar du dig till Täby Centrum med bil på ca 6 minuter och med buss på ca 10 minuter.

Närmaste busshållplats är Milstensvägen och ligger intill området. Hållplatsen trafikeras av buss 611 och 690. Buss 611 trafikeras mellan Täby Kyrkby och Danderyds sjukhus och nattbuss 690 trafikeras mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus. Från Danderyds sjukhus kan du enkelt ta tunnelbanans röda linje in till stan eller buss till Jakobsberg, Kista, Bromma, Ekerö, Solna eller Sollentuna men även till Vaxholm, Resarö, Hallstavik och Norrtälje

Går du i stället ca 500 meter till Trädgårdsvägen kan du också ta buss 616 som går mellan Täby Centrum och Täby Kyrkby. Från Täby Centrum och Tibble når du Roslagsbanan som går mellan Stockholms Östra och Kårsta respektive Österskär.

Personlig visning

Vi erbjuder även personliga visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt för att boka tid, 0708-55 03 11. Välkomna!

Hitta hit
 FAKTA
Ägandeform: Friliggande villa
Kommun: Täby
Församling: Täby
Område: Ella Park
Antal rum: 6 rok varav 4 sovrum
Boarea: 160 kvm + garage om ca 30 kvm
Boarea, kommentar: Enligt säljarens uppgifter
Tomtarea: 975 kvm – friköpt
Byggnads år: 1979
Energideklaration: Upprättad 2022-05-02, energiklass E
Radon: Mätning utförd 2012-12-06, årsmedelvärde 70 Bq/m3
Gräns och riktvärde för radongashalt för utrymmen där människor stadigvarande vistas är 200 Bq/m3
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Täby KÖREN 34
Totalt taxeringsvärde: 4 635 000 kr
Taxeringsvärde, byggnad: 2 449 000 kr
Taxeringsvärde, mark: 2 186 000 kr
Taxeringsår: 2021
Taxeringsenhet: Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer (220)
Vatten/Avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Totalt antal inteckningar: 4 st – om totalt 803 000 kr
DRIFTKOSTNADER
El: ca 2 600 kr/mån
Försäkring: 5 628 kr/år
Sophämtning: 1 963 kr/år
V/A: 4 996 kr/år
Totala driftkostnader: 43 787 kr/år – ca 3 648 kr/mån