SÅLD
SÅLD

ALJAMAR – BURRIANA BEACH

Objekt:­ Aljamar – Burriana Beach – I 2632
Antal sovrum: 3 sovrum
Antal badrum: 2 badrum med dusch
Boyta: ca 82 kvm
Område: Burriana Beach – Nerja
Community fee: 784€/år
Kommunal fastighetsskatt (IBI): ca 372€/år
Pris: 349.000€
Är du intresserad och vill se liknande objekt, kontakta oss!
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

3 bra sovrum

Bra uthyrningspotential

Gemensam pool

ca 700 m till stranden

Fullt möblerad lägenhet

Privat och gemensam terrass

Eget garage

Installerad AC

Nerja – Costa del Sol

Nerja är en liten stad längs kustlinjen ca 5 mil från Malaga. Staden kan skryta med sina totalt 16 km stränder av fin pudersand och glittrande klara vatten. Längs stränderna kan du utöva det mesta inom vattensport så som vattenskidor, segling och dykning.

Staden har klarat sig bra trots den ökade populariteten i området då större delar fortfarande är orörda och bibehåller då sin charm med smala slingrande gator och vita kalktvättade hus.

I hjärtat av Nerja hittar du spektakulära ”Balcón de Europa”, ett magnifikt promenadstråk längs klipporna med en panoramatutsikt över medelhavet med dess vikar och stränder under en samt att man har en bakgrund bestående av disigt blå berg.

Aktiviteter

Restauranger, kaféer och barer finns det ingen brist på, det finns en mängd olika varianter att välja bland. Specialliteter som mulle och stekt fisk får man inte missa, men även tapas barer är att rekommendera.

1600-tals kyrkan ”Church of El Salvador” och ”Gardens of Capistrano Playa” är platser man måste besöka, men den mest spektakulära attraktionen är grottorna.

Ca 3 km utanför stadskärnan hittar du dessa grottor med arkeologiska skatter så som grottmålningar över 20 000 år gamla och andra förhistoriska lämningar. Varje sommar firar Nerja den internationella grott-festivalen som lockar många internationella underhållare.

Att ta sig runt i Nerja kan man göra på flera sätt, hyra bil, bussar eller varför inte häst och vagn.

Du kommer till Malaga på ca 30 minuter och till Marbella tar det drygt en timma.