SÅLD
SÅLD

VÄRTAVÄGEN 53F, 4 tr

Adress: Värtavägen 53F
Antal rum: 4 rok
Våningsplan: 4, hiss finns
Boarea: 97 kvm
Pris: 9 600 000 kr
Månadsavgift: 5 008 kr
Område: Gärdet
OBS – bilderna är referensbilder från en annan lägenhetstyp i föreningen. Fastigheten är under byggnation.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Balkong och fransk balkong

Burspråk i österläge

2 badrum i harmoniska färger

Mycket bra planerad

Master svit

Stora sällskapsytor

Perfekt planerad 4:a med burspråk, fransk balkong och balkong med fri utsikt

Den här lägenheten passar perfekt för en familj som drömmer om att få vara den första som flyttar in i en nybyggd och mycket bra planerad 4:a, belägen på en av Gärdets populäraste adresser. Här har du fri utsikt med stora fönsterpartier och vackert burspråk intill en fransk balkong.  Lägenheten har generösa sällskapsytor, balkong mot innergården och master svit. I november är det tillträde så det finns bra med tid att planera för inflyttning.

Populära projektet Ordonnansen V

Ordonnansen, ritat av Semrén & Månsson Arkitekter, består av två huskroppar i korsningen Värtavägen och Furusundsgatan. Den här bostaden är belägen vid Värtavägen.

Generösa sällskapsytor

Det fina burspråket i vardagsrummet ger lägenheten en fin karaktär tillsammans med den franska balkongen. Planlösningen är en av de bästa i hela föreningen. Arkitekten har skapat stora umgängesytor i både kök och vardagsrum. Master bedroom med en-suite ger en känsla av en privat sfär. De mindre sovrummen, varav ett har tillhörande klädkammare, passar bra både som kontor och barnrum/gästrum.

Den här lägenheten passar både för en villaägare som har höga krav på komfort och planlösning eller en familj som bor i lägenhet idag och söker en perfekt planerad bostad som man sällan finner på Gärdet och Östermalm. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två rymliga badrum gör det möjligt för många att umgås.

Vackra och hållbara materialval

Byggherren Aros Bostad anstränger sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i projektet inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggarna. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva. Intill köket finns en köksö som är generös i sin storlek med både förvaring och sittplatser.

Smakfulla badrum i harmoniska färger

Badrummen är extra rymliga och även de går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggarna vid dusch och badkar. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Ett av badrummen är utrustad med inbyggt badkar och det andra med dusch. Tvättmaskin, torktumlare och städskåp är placerade bakom skjutdörrar i anslutning till ett av badrummen.

Sällskapsytor med 2,9 m i takhöjd

Tack vare att hela bostaden har vattenburen golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En extra tilltagen takhöjd på 2,9 meter i sällskapsytor och sovrum hjälper till att skapa ytterligare rymd i bostaden.

Önskar du få mer information om den här fina 4:an är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, irene@individafast.se

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 03.1401 (1401)
Antal rum: 4 rok
Boarea: 97 kvm