SÅLD
SÅLD

VÄRTAVÄGEN 53B, 6 tr

Adress: Värtavägen 53B
Antal rum: 4 rok
Våningsplan: 6, hiss finns
Boarea: 101 kvm
Pris: 12 450 000 kr
Månadsavgift: 5 172 kr
Område: Gärdet
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Frontläge mot Gärdet

Balkong i söderläge

Mastersvit med utgång till balkong

Mycket bra planerad

Separat tvättstuga och 2 badrum

Fönster i tre väderstreck

Högt upp i huset med stor balkong och utsikt mot Gärdet

Går du och drömmer om att få vara den första som flyttar in i en nybyggd unik våning belägen på en av Gärdets populäraste adresser? Då är det bara att gratulera för nu finns den möjligheten. Här bor du högt upp i huset med fönster i tre väderstreck, två vackra burspråk och en härlig utsikt mot Gärdet.  Våningen har generösa sällskapsytor, stor balkong i sydväst läge och master svit.

Populära projektet Ordonnansen V

Ordonnansen, ritat av Semrén & Månsson Arkitekter, består av två huskroppar i korsningen Värtavägen och Furusundsgatan. Den här unika bostaden är belägen i gatuhuset vid Värtavägen.

Gavelvåning med fönster i tre väderstreck

Här bor du i en gavelvåning med fönster i 3 väderstreck vilket gör den ljus året om. De två burspråken ger vardagsrummet en fin karaktär och skänker extra lyx till våningen. Balkongen är belägen i ett ljust sydvästläge och nås både via vardagsrum och master svit. Planlösningen är en av de bästa i hela föreningen. Arkitekten har skapat stora umgängesytor i både kök och vardagsrum. Master bedroom med en-suite och tillhörande walk-in closet ger en känsla av en privat svär. De mindre sovrummen passar bra både som kontor och gästrum.

Den här gavelvåningen passar både för en villaägare som har höga krav på komfort och planlösning eller en familj som bor i lägenhet idag och söker en perfekt planerad bostad som man sällan finner på Gärdet och Östermalm. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två rymliga badrum gör det möjligt för många att umgås.

Vackra och hållbara materialval

Byggherren Aros Bostad anstränger sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i projektet inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggarna. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva. Intill köket finns en köksö som är generös i sin storlek med både förvaring och sittplatser.

Smakfulla badrum i harmoniska färger och separat tvättstuga

Badrummen är extra rymliga och även de går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggarna vid dusch och badkar. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Ett av badrummen är utrustad med inbyggt badkar och det andra med dusch. Extra bekvämt med en separat tvättstuga som är utrusad med tvättmaskin och torktumlare som är placerade under arbetsbänk med extra förvaring i överskåp.

Sällskapsytor med 2,7 m i takhöjd

Tack vare att hela våningen har golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En tilltagen takhöjd på 2,7 meter i sällskapsytor och sovrum hjälper till att skapa ytterligare rymd i våningen.

Önskar du få mer information om denna unika gavelvåning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, irene@individafast.se

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 01.1601 (1601)
Antal rum: 4 rok
Boarea: