SÅLD
SÅLD

KVARNBACKSVÄGEN 57, 2 tr

Adress:­ Kvarnbacksvägen 57
Våningsplan: 2 tr, högst upp
Antal rum: 3 rum och kök
Pris: 3 350 000 kr
Område: Bromma
Boyta: 73 m²
Månadsavgift: 3 742 kr/mån
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Delvis öppen planlösning

Kök i vinkel

Stora sällskapsytor

Balkong i soligt läge

Två bra sovrum

Fantastiskt läge med närhet till grönska

Funkislägenhet i gavel högst upp i huset

Beläget i en mycket trivsam del av Bromma nära grönområden och Brommaplan finner du denna fina gavel 3:a, högst upp i huset. Nära till kommunikationer och en aktiv fritid så finns det något som passar alla.

Nuvarande ägare har förvandlat denna fina funkis-lägenhet genom att öppna upp de sociala ytorna för att skapa ett hjärta i bostaden. På flera ställen finns fina detaljer bevarade och lyser upp med sin egna charm.

Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning

Köket som är i vinkel är verkligen perfekt för den som gillar att laga mat och ta ut svängarna i köket. Med spishäll och ugn placerad i vinkeln skapas bra bänkytor på båda sidor. Bänkskiva i trä, cremefärgade köksluckor som tillsammans med det olikfärgade kaklet i beigea toner skapar en varm känsla. Över ena delen av bänken har överskåpen vitrinluckor och intill finns en smakfull vinhylla.

Vitvarorna är i rostfritt och den integrerade diskmaskinen hjälper till att skapa ett stilrent intryck.

För en familj som tycker om att ha vänner och familj på besök är den här lägenheten perfekt. I köket finns det rum för ett matbord som rymmer 6-8 personer. För att inte tappa värdefull förvaring i köket men ändå få en öppen känsla har man behållit en del av väggen mot vardagsrummet. Här finns utrymme för extra förvaring och samtidigt en naturlig plats för tv:n i vardagsrumsdelen.

I och med att kök och vardagsrum ligger i delvis öppen planlösning så skapas stora sällskapsytor och en naturlig plats att umgås. Beläget i gavel så har du fönster i två väderstreck där ljuset strömmar in från de olika fönsterpartierna. Från vardagsrummet når du balkongen som har rum för ett cafébord. Högst upp i huset, utan insyn, så har du ett bra solläge och kan njuta av solen stor del av dagen fram till solnedgången.

Två sovrum med utsikt mot grönska

Från vardagsrummet når du sovrum 1 som idag används som master bedroom. Sovrummet är rymligt i sin storlek. Här finns gott om plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan. Bra förvaring i garderober längs väggen som vetter mot vardagsrummet. Från sovrummet har du utsikt mot grönska.

Lägenhetens andra sovrum når du från hallen och är perfekt för en tonåringen som vill komma och gå som den vill eller för den egna företagaren som behöver ett riktigt bra kontor. Även detta rum har förvaring längs ena väggen och fönster med utsikt mot grönskan.

Ljus lägenhet med bra förvaring och klädkammare

När du kliver in i lägenheten möts du av ljuset som flödar in från vardagsrum och kök. Den här lägenheten är ytsmart, varje kvadratmeter är väl tillvaratagen. En liten hall med plats för avhängning av kläder och en rymlig klädkammare intill för extra förvaring. Från hallen når du badrummet.

Det helkaklade badrummet är bra i sin storlek och rymmer förutom badkar även tvättmaskin och torktumlare i pelare. Tvättställ i vitt med kommod och förvaring i badrumsskåp med spegel. Extra bekvämt med komfortvärme i golv och praktiskt fönster med vädringsmöjlighet.

Välkommen på visning!

Vi erbjuder både personliga och allmänna visningar. I dessa tider är det viktigt att vi visar hänsyn till varandra, håller avstånd och avstår från att komma om man uppvisar symptom. Har du några frågor, funderingar eller bara vill boka in en tid för personlig visning är du välkommen att höra av dig till oss på info@individafast.se eller till ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt på 0708-55 03 11.

Välkommen till detta populära område nära Brommaplan utan att vara allt för långt ifrån Stockholms innerstad. Här är det enkelt att trivas i ett småstadslugn med närhet till underbara naturområden samtidigt som du har ca 10 minuters promenad till tunnelbanestationen Abrahamsberg som tar dit till T-centralen på ca 17 minuter.

När man talar om naturområden i Bromma är det enkelt att snabbt tänka Judarskogens naturreservat som är ett av Stockholms första naturreservat. Här får du verkligen det bästa av naturen, omväxlande öppna ängsmarker och mer kuperad skog omger sjön Judarn som ligger centralt i området. Njut av avkopplande skogspromenader eller ansträngande terränglöpning. För naturälskaren finns även en trivsam vandring genom historien längs naturstigen som innehåller flera informationstavlor som lär dig se den 10 000 år långa förändringen som skett och sker i naturen runt omkring dig.

Precis intill bostaden ligger Lillsjön som även detta erbjuder en vacker omgivning och trevliga promenadstråk. Perfekt för dig som vill snöra på dig löparskorna för att sätta personbästa runt sjön, utmana dig själv i utegymmet eller om du bara vill njuta av vattnet och fågelsång.

Aktiv fritid
För dig som strävar efter en aktiv fritid så lär du inte bli besviken. Åkeshovs sim- och idrottshall ligger ca 20 minuter från bostaden och erbjuder styrketräning, gruppträning och bad.

Är det gym som lockar finns det flera kedjor i området och flera utomhus gym.

Sommartid och när vädret tillåter finns det nästan obegränsade möjligheter till en aktiv fritid, golf, fotboll, rugby, tennis, ridning, frisbee-golf, volleyboll och utomhusbad på någon av de populära badplatserna.

Kommunikationer
Utmärkta kommunikationer med T-bana Abrahamsberg som ligger på bekvämt gångavstånd och som tar dig till T-centralen på ca 17 minuter. Intill fastigheten ligger busshållplats Hemslöjdsvägen som trafikeras av buss 129 och 155.

På ca 15-20 minuters gångavstånd finns Brommaplan som är en viktig knutpunkt i området, både för kommunikationer och service.

Har du bil så erbjuder föreningen 107 st parkeringsplatser som finns att hyra för 250 kr eller 350 kr/månad (den dyrare är med elstolpe för motorvärmare). Det är för närvarande kö till dessa.

Avgiftsbelagd parkering finns på lokalgatorna i området.

Närområde och service
Brommaplan som är en naturlig knutpunkt erbjuder ett stort serviceutbud med mataffärer, post, bank, vårdcentral, gym, bibliotek och detaljhandel. Det finns även flera restauranger både lokala och kedjor.

Om du tar bilen ca 10 minuter längre bort från bostaden så finner du det stora och fina köpcentret Bromma Blocks med ett 80-tal butiker samt flertalet restauranger och caféer.

Flera förskolor och skolor finns i området, den närmsta förskolan ligger ca 450 m bort.

Brf Norrby

Föreningen innehar med tomträtt 13 fastigheter som inrymmer 287 st bostadslägenheter och två lokaler, som samtliga upplåtes som bostadsrätt.

Föreningen har några gemensamma utrymmen bland annat en stor tvättstuga som finns på Synålsvägen 24 med två bokningsbara tvättgrupper, med två tvättmaskiner och torktumlare plus ett torkskåp per grupp.

Det finns också fyra ”spontanmaskiner” att använda om de är lediga, man får använda max två stycken samtidigt. Dessutom så finns en grovtvättmaskin med tillhörande torkskåp och två manglar.

Förutom tvättstuga så har föreningen en gemensam föreningslokal som medlemmarna kan hyra t ex för privata tillställningar. Lokalen går även att hyra som övernattning för ca 500 kr per dygn. Lokalen finns, liksom tvättstugan, på adressen Synålsvägen 24.

Cykelrum i källaren finns i varje hus med förvarning av cyklar, barnvagnar och rullatorer.
Bastu & enklare gym med extra duschrum finns i källarvåningen på Synålsvägen 24. Detta bokas i likhet med tvättstugan där det för närvarande är kostnadsfritt och avsett för föreningens medlemmar.

Information om föreningen och väsentliga händelser

Fastigheterna är i gott skick. Sedan 2014 har bland annat följande större renoveringar/installationer genomförts:

2018: installation av bergvärme i samtliga hus, slutförd och besiktad. Putslagning, ommålning av fasad och byte av takpapp, taktegel, hängrännor och stuprör i hus 10 (Galonvägen 24-32). Delar av avloppsröret i hus 12 (Galonvägen 2-8) är bytt från källare till kommungräns.

2017: Slutförd installation av bergvärme i samtliga 6 hus på Kvarnbacksvägen samt föreningshuset/tvättstugan Synålsvägen 24. Uppsättning av gallerskydd runt samtliga installationer av bergvärme i cykelrummen på kvarnbacksvägen. Installation av utrustning för bergvärme i återstående 6 hus.

2016: Iordningställande av bastu och gym på Synålsvägen 24.

För mer information se ÅR 2018.

Årsredovisningen för 2019 är ännu inte färdigställd och kan dröja pga rådande omständigheter då flera föreningar skjutit fram årsstämman.