Såld
Såld

GREV TUREGATAN 8B, 2 tr

Adress:­ Grev Turegatan 8B
Våningsplan: 2 tr, hiss
Antal rum: 2 rum och kök
Pris: 8 150 000 kr
Område: Östermalm
Boyta: 54 m²
Månadsavgift: 1 827 kr/mån
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se

Toppadress på Östermalm

Högsta tänkbara kvalitet

Modern och ombonad

Exklusiv fastighet från 2014

Stor underbar balkong

Förening med låga avgifter

Högklassigt boende i Stockholms hjärta

Urbant, elegant och genomtänkt boende. Ture No8 är en lugn oas mitt i händelsernas centrum, nära Stureplan, Östermalms saluhall och Humlegården. 2014 uppförde Wallenstam detta prestigeprojekt, som karaktäriseras av smakfull design, genomtänkta detaljer och tekniska funktioner. Fastigheten är ritad av Vera Arkitekter och de har gjort allt för att skapa ett extraordinärt boende för dem som har höga krav på kvalitet och komfort.

Med en elegant port i koppar har arkitekten skapat en mycket högklassig känsla som även döljer garageporten. Här möts stram och mjuk design där tankarna förs till ett boutiquehotell. Estetiska detaljer såsom den skinnbeklädda hissen, sköna mattor och en vinkällare höjer känslan av harmoni och sätter guldkant på vardagen.

Balkong längs hela lägenheten

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande och ombonad atmosfär.

I hallen finns generösa garderober med skjutdörrar i valnöt med platsbyggd förvaring av hög kvalitet. Genomgående svarta golv med värme i rustik ek, ger en varm och behaglig känsla.

Öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum skapar en härlig känsla av rymd. Stora fönsterpartiet med infällda gardinskenor, dubbla rader med utgång till stor balkong som löper längs med både vardagsrum och sovrum.

Topputrustat kök i öppen plan med vardagsrum. Det välrenommerade möbelsnickeriet Lappvattnet har specialdesignat köket i valnöt. Mycket stilfullt med arbetsbänk och stänkskydd i vit corian och blandare från Vola. Här har du en hög utrustningsnivå med integrerad kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd espressomaskin, varmluftsugn och micro i arbetshöjd. Vitvarorna kommer från SMEG.

Välbalanserad yta ger gott om plats för både stor matgrupp samt avskild soffgrupp i vardagsrummet. Känslan i lägenheten är exklusiv och komfortabel. Utgång från vardagsrum till fantastisk balkong som sträcker sig längsmed hela lägenheten och som inger luftighet och frihetskänsla.

Sovrummet nås via rustik skjutdörr, har höga fönsterdörrar och utgång till den längsgående balkongen, infälld nisch som är förberedd för TV om så önskas. Stor walk-in closet som nås via skjutdörrar både från sovrum och badrum. Exklusivt utformat med lådor och hyllor i valnöt, bra belysning med dimmer samt spegelvägg. Här är det väl förberett för den som älskar kläder och önskar mycket förvaring. Belysningen från Light Concept är framtagen speciellt för detta projekt och ger en dagsljuseffekt.

Badrummet nås både från walk-in closet och från hallen. En dröm för dig som vill ha ett badrum som genast drar tankarna till ett exklusivt boende i New York eller Paris. Golv och bänkskivor och är av väggarna i carraramarmor. Med infällda blandare från Vola och ett infällt spegelklätt badrumsskåp är badrummet utan tvekan i en klass för sig. Smakfullt integrerade bakom luckor i valnöt finns tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Lägenheten har ett integrerat belysningssystem samt inbyggt ljudsystem med tre zoner, en i badrummet, i sovrummet och i vardagsrummet, som kan styras via en vägghängd personlig ”Ture 8” Ipad eller mobil. I den här lägenheten har man byggt kornischer med infälld belysning som vackert ramar in gardinerna.

Brf Ture 8

Byggnaden på fastigheten uppfördes år 2014. Föreningens fastighet består av 1 flerbostadshus med 2 uppgångar. Föreningen upplåter 61 bostadsrätter enligt nedan fördelning.

Bostadsfördelning:
1 st (1 rok), 31 st (2rok), 19 st (3 rok), 2 st (4 rok), 5 st (5rok) 3 st (>5 rok)

Till föreningen hör även 3 lokaler om totalt 1091 kvm samt garage.

Föreningens ekonomi är god, ingen planerad avgiftshöjning. Se årsredovisning för ytterligare information.

Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar. Bostadsrättshavare i föreningen skall teckna en hemförsäkring.

Överlåtelseavgiften är 1.666kr och pantsättningsavgiften är 952 kr.

För närvarande beviljar föreningen inte juridisk person.

Föreningen utgör en äkta bostadsrättsförening.

I fastigheten finns miljöstation samt barnvagnsrum. Inga gemensamma tvättstugor finns då alla lägenheter har sina egna tvättmaskiner. En gemensam vinkällare finns även för medlemmarna med plats för 12 flaskor/lägenhet. Spa finns i huset och nås via trapphuset på entréplan.

Kabel-TV och bredband
Föreningen har avtal med Com Hem. I grundutbudet ingår bredband och digital-TV (14 digitala tvkanaler).

Garage
I fastigheten finns garage, de 24 platserna är upplåtna med ”bostadsrätt”, det finns även cykelplatser för uthyrning,

En av landets mest exklusiva adresser

Grev Turegatan 8 är en av landets mest centrala och exklusiva adresser. Detta läge är perfekt, mitt emot Sturegallerian och hela Östermalms utbud av service, butiker och restauranger runt knuten. Restaurangerna intill Ture No 8 erbjuder en gastronomisk variation från vällagad svensk husmanskost till stjärnbeströdda toppkrogar. Sturegallerian och Biblioteksgatan erbjuder stort utbud av butiker med de bästa kvalitetsmärken.

Med närhet till Humlegårdens grönska för rekreation och med samma närhet till Östermalms saluhall bor du här med optimala förutsättningar för högsta livs kvalité. Ett skräddarsytt boende för dig som önskar ett liv på högsta internationella nivå, med Stockholms mest utsökta utbud av kultur, nöjen och gastronomi. Här kan du snabbt skifta mellan ett högt tempo mitt i stadens puls till din egna avkopplande oas.

Med denna adress bor du nära det bästa av Stockholm. Ett stenkast bort ligger Nybroplan med Dramaten samt Strandvägens promenadstråk längs vattnet. Även Hamngatan med dess butiker som exempelvis NK ligger nära. Inom ytterligare ett stenkast bort finns Kungsträdgården samt Kungliga Operan.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Stockholm
Församling: Hedvig Eleonora
Område: Östermalm
Boarea: 54 Kvm (Föreningens information)
Area kommentar: Enligt säljaren
Antal rum: 2 rum och kök
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 222
Tillträde: Enligt överenskommelse
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2012-2014
Fönster: 3-glas
Balkong: Ja
Förråd: Nej
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX-ventilation med värmeväxling
EKONOMI
Avgift: 1 827 kr
Ingår i avgiften: värme, vatten, bredband,  digital-tv och telefoni via ComHem samt sophantering (miljörum)
Andelstal: 0,0112100 enligt