Såld
Såld

FURUSUNDSGATAN 21B, 7 tr

Adress: Furusundsgatan 21B
Antal rum: 3 rok
Våningsplan: 7, hiss finns
Boarea: 91 kvm + terrass om ca 46 kvm
Pris: 12 100 000 kr
Månadsavgift: 4 762 kr
Område: Gärdet
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Gavelvåning

Extra stor terrass och balkong

Kök med stora sällskapsytor

Master bedroom med en-suite

Totalt två stora badrum

Fönster i tre väderstreck

Högt upp i huset med takterrass och balkong

Går du och drömmer om att få vara den första som flyttar in i en nybyggd unik våning belägen på en av Gärdets bästa adresser? Då är det bara att gratulera för nu finns den möjligheten. Här får du en känsla av att bo i ett penthouse i New York stil med master svit med balkong och generösa sällskapsytor som öppnar upp mot den fantastiska takterrassen.

Populära projektet Ordonnansen V

Ordonnansen, ritat av Semrén & Månsson Arkitekter, består av två huskroppar i korsningen Värtavägen och Furusundsgatan. Den här unika bostaden är belägen i gårdshuset, närmast Furusundsgatan i ett lugnt och skyddat läge högt upp i huset.

Gavelvåning med fönster i tre väderstreck

Här bor du i en gavelvåning med fönster i 3 väderstreck vilket gör den ljus året om. Den pampiga takterrassen, om ca 46 kvm, skänker extra lyx till våningen. Den nås via dubbla balkongdörrar från både kök och vardagsrum. Planlösningen är en av de bästa i hela föreningen. Arkitekten har skapat stora umgängesytor i både kök och vardagsrum och master bedroom med en-suite och balkong som ger en känsla av en privat svär. Det mindre sovrummet passar även bra som kontor.

Den här gavelvåningen passar både för en villaägare som har höga krav på komfort och planlösning eller en familj som bor i lägenhet idag och söker en perfekt planerad bostad som man sällan finner på Gärdet och Östermalm. Med sina två rymliga badrum och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för många att umgås.

Vackra och hållbara materialval

Byggherren Aros Bostad anstränger sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i projektet inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggarna. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva.

Smakfulla badrum i harmoniska färger

Badrummen är extra rymliga och även de går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggarna vid duschen. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Ett av badrummen är utrustade med tvättmaskin och torktumlare som är placerade under arbetsbänk med extra förvaring i överskåp. För den som tycker om att bada finns utrymme för att i efterhand installera ett badkar.

Sällskapsytor med 2,9 m i takhöjd

Tack vare att hela våningen har golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En rejält tilltagen takhöjd på 2,90 meter i sällskapsytorna hjälper till att skapa ytterligare rymd i våningen.

Önskar du få mer information om denna unika gavelvåning är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt,
0708-55 03 11, irene@individafast.se

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 05.1701 (1401)
Antal rum: 3 rok
Boarea: 91 kvm