SÅLD
SÅLD

FURUSUNDSGATAN 21B, 5 tr

Adress: Furusundsgatan 21B
Antal rum: 5 rok
Våningsplan: 5, hiss finns
Boarea: 116 kvm
Pris: 11 800 000 kr
Månadsavgift: 5 787 kr
Område: Gärdet
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Master bedroom med klädkammare

Gavelläge med fönster i tre väderstreck

2 badrum i harmoniska färger

Balkong i österläge

Fri utsikt från balkongen

Stora sällskapsytor

Perfekt planerad 5:a i gavelläge med fönster i tre väderstreck

Den här lägenheten passar perfekt för en familj som drömmer om att få vara den första som flyttar in i en nybyggd och mycket bra planerad 5:a, belägen på en av Gärdets populäraste adresser. Lägenheten har generösa sällskapsytor och balkong i österläge. Tillträdet sker enligt överenskommelse.

Populära projektet Ordonnansen V

Ordonnansen, ritat av Semrén & Månsson Arkitekter, består av två huskroppar i korsningen Värtavägen och Furusundsgatan. Den här unika bostaden är belägen vid Furusundsgatan och är färdigställd. Vi kan därför erbjuda visningar på plats i bostaden!

Generösa sällskapsytor

Planlösningen är mycket välplanerad där arkitekten har skapat stora umgängesytor i både kök och vardagsrum. Den här lägenheten passar både för en villaägare som har höga krav på komfort och planlösning eller en familj som bor i lägenhet idag och söker en perfekt planerad bostad som man sällan finner på Gärdet och Östermalm. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och två rymliga badrum gör det möjligt för många att umgås.

Vackra och hållbara materialval

Byggherren Aros Bostad anstränger sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i projektet inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggar­na. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva. Intill köket finns en köksö som är generös i sin storlek med både förvaring och sittplatser.

Smakfulla badrum i harmoniska färger

Badrummen är extra rymliga och även de går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggarna vid dusch och badkar. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Ett av badrummen är utrustad med inbyggt badkar och det andra med dusch. Extra bekvämt med separat tvättstuga.

Sällskapsytor med 2,7 m i takhöjd

Tack vare att hela bostaden har vattenburen golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En tilltagen takhöjd på 2,7 meter i sällskapsytor och sovrum hjälper till att skapa ytterligare rymd i bostaden.

Välkommen på personlig visning!

Den här lägenheten behöver verkligen upplevas på plats. Är du intresserad av bostaden och vill komma på visning. Kontakta någon av våra mäklare så kan vi erbjuda en personlig visning på plats.

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 05.1501 (1201)
Antal rum: 5 rok
Boarea: