SÅLD
SÅLD

FABRIKÖRVÄGEN 10D

Adress:­ Fabrikörvägen 10D
Antal rum: 3 rum och kök
Område: Nacka strand
Boyta: 91 m²
 
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Takterrass om ca 65 kvm

Utsikt mot Stockholms inlopp

Högst upp i huset

Solgardiner med fjärrstyrning

Braskamin med  bio-etanol

Platsbyggd förvaring

Högst upp i huset, frontläge mot Stockholms inlopp och ca 65 kvm terrass

Förälskad, det är precis vad du blir när du kliver in genom dörren till den här pampiga bostaden. Utsikten mot Stockholms inlopp är fantastisk. Likaså är lägenheten. Med känslan av att bo i en enplansvilla omringad av takterrass i bästa väderstreck, sydväst, kan du njuta av solen ända fram till solnedgång. Tystnad, lugn och ro och en häpnadsväckande utsikt. Det är var du får när du bor här.

Nuvarande ägare köpte en riktig pärla och har förädlat den till en diamant. Det är sällan så smakfulla bostäder med den här utsikten kommer till salu. Vardagsrum och kök omges av stora fönsterpartier. Var du än befinner dig ser du vattnet och det aktiva båtlivet. Sovrummen är placerade i söder och ligger i lugnt läge med utsikt mot berg och natur, så rogivande.

Här bor du högst upp i huset omgiven av natur, hav och berg. För dig som älskar naturen och vill bo avskilt men ändå ha tillgång till bra service och kommunikationer runt knuten är det här den perfekta platsen.

Omgivning

Nacka strand ger alla förutsättningar för livskvalitet och är också en stadsdel under utveckling. Området växer successivt med bostäder, restauranger, service och perfekta företagsmöjligheter. Även kollektivtrafiken utvecklas, och båt och buss får i framtiden sällskap av tunnelbana.

På en klippa i Nacka Strand, med utsikt över Stockholms inlopp ligger Njuta Spa. Det är en oas skapad för den som vill stanna upp och få tid att njuta. Här kan man unna sig tid för omvårdnad, ta hand om kropp och själ och uppleva harmoni i en skön omgivning utan att trängas med andra.

Designat kök med platsbyggd vinkyl

För den som tycker om att ha släkt och vänner på besök erbjuder köket gott om plats. I dag finns ett stort matbord med utrymme för 8-10 personer. Köket är specialdesignat med platsbyggda hyllor (av möbelsnickare), diskho och smakfull fläkt, allt i rostfritt stål. Bänkskivan som är av kalksten går fint ihop med färgskalan på köksinredning och nyans på väggar. Intill den integrerade kylen och frysen finns en vinkyl från Miele, platsbyggd av möbelsnickare och är av mycket hög kvalitet.

Braskamin och solgardiner

Intill gavelfönster i köket finns en takhängd braskamin som eldas med bio etanol. Den är elegant i sin design och värmer gott kvällar och vintertid. Varma dagar då solen ligger på är det bekvämt att styra solgardinerna som är installerade på alla fönster. Via en app i mobilen kan du välja vilket fönster där solgardinen ska dras ned. Det finns även en fjärrkontroll som har liknande funktion.

Vardagsrum med platsbyggd förvaring

Förvaring är något som många uppskattar och om den är platsbyggd är det ju ännu bättre. Längs väggen mitt emot soffan är det platsbyggda skåp, i samma nyans som väggfärgen.

Sovrum mot naturtomt

Här erbjuds riktig sov komfort då båda sovrummen ligger i söder med utsikt mot natur och berg. Högst upp, ingen insyn. Båda sovrummen har utgång till terrassen.

Badrummet ligger intill sovrummen och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare bakom vackert draperi. Intill finns bra plats för förvaring. Väggarna är klädda i vackert kakel i ljus gråbeige kulör. I duschen är det platsbyggda hyllor i rostfritt stål. Allt är mycket smakfullt inrett precis som allt övrigt i lägenheten.

Golven är av vitpigmenterade och mattlackade i ek, enstav. Bostaden är även utrustad med golvvärme varför det inte finns några radiatorer i bostaden. Det gör att samtliga rum har stora fönsterpartier från golv till tak.

Den skickliga möbelsnickaren som designat och tillverkat den platsbyggda förvaringen har även utrustat hallen med skåp och hylla i smide. Det finns bara en hallmöbel av detta slag, så smakfull och elegant.

För den som söker en särskilt vacker bostad i högt läge, utsikt över vattnet, närhet till naturen, då är den här perfekt. Att jobba hemma är en lyx. Här är miljön perfekt för både arbetsglädje och arbetsro. Njut av det aktiva båtlivet året om. Det sägs att utsikten är så bedårande att gäster dröjer sig kvar och gärna kommer tillbaka. Som sagt, en bostad som erbjuder något alldeles extra.

Personliga visningar

Vi erbjuder endast personliga visningar. Du får en egen tid och kan uppleva och njuta av bostaden i lugn och ro på egen hand. Kontakta gärna ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt för att boka tid. Tel 0708-55 03 11 alt irene@individafast.se

I närheten

Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i ca 150 butiker, caféer och restauranger. Här finner du full service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Det finns inte mindre än 1900 parkeringsplatser och här står du de 3 första timmarna gratis.

Sickla Köpkvarter erbjuder ett fantastiskt utbud av shopping. Här har de verkligen satsat på mångfald – det finns något för alla. Oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd hittar du det här. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna. I deras kvarter kan du också besöka ateljébutiker som inte finns någon annanstans.

Barn och fritid

Det finns flera skolor i närheten bland annat Järla skola som erbjuder undervisning i åk F-6. Två närliggande högstadieskolor, Kunskapsskolan och Eklidens skola, samt att Nacka gymnasium är beläget i närheten. För mer information se www.nacka.se

Nacka erbjuder en stor mängd av fritidsaktiviteter med ett stort utbud av sporthallar, lekplatser, idrottsplatser och två stycken betongparker för skateboard, BMX och kickbike. I Sickla köpkvarter finner du även Klätterverket som erbjuder kurser, träning och tävling inom klättring.

Medley i Nacka simhall erbjuder en 25-meters bassäng med 6 banor samt undervisningsbassäng och plaskbassäng. Här anordnas det bland annat vattenträning och avkopplande motionssim med lugn musik. För mer information se medleys hemsida

Restaurang J

Här möts du som gäst av en oslagbar vy över Saltsjön och en uppsjö av upphottade Gondoler, så kallade SL-färjor. Något som brukar rekommenderas varmt är att njuta av en skaldjursplatå och ett glas gott vin vid vattenbrynet. På den stora uteserveringen avnjuter du dessutom Stockholms vackraste solnedgång, varje kväll.

Kommunikationer

Ett populärt sätt att pendla är att ta SL-båten (Sjövägen, linje 80) från Nacka strand till Nybrokajen.  Från och med i år har Sjövägen utökat sin trafik och har närmare 30 avgångar per dag.

Det går även flertal bussar från området som tar dig bland annat till Slussen.

Brf No. 4 i Nacka

Org nr 769631-8059

Föreningen består av 94 lägenheter och har tillgång till ett garage om 71 platser.
Föreningen äger 100% av fastigheten Sicklaön 396:41.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Viredo AB och den tekniska förvaltningen sköts av Wahlings installationsservice AB.

Varje lägenhet disponerar ett källarförråd.

Ownit är leverantör av bredband, digital TV och IP-telefoni i föreningen och det ingår i månadsavgiften. Multimediauttag finns i de flesta rummen.

Fastigheten, som har omvandlats från kontorslokaler till nyproducerade bostadslägenheter, är i gott skick. Detta bekräftades under den två års besiktning som genomfördes under hösten 2019.

För ytterligare information se Årsredovisningen.

Gemensamma utrymmen

Föreningen erbjuder medlemmarna en bekväm vardagslyx med ett biorum, stort hobbyrum och när du har långväga gäster på besök så finns det även gästlägenhet. Nyttjar du tjänster som MatHem eller någon typ av matkasse finns det ett gemensamt rum med kylskåp så att det går att ta emot leveranser även när man inte är hemma.

Hitta hit