SLUTSÅLT
SLUTSÅLT

GUDÖ HAGE

Adress:­ Tuppstugevägen 1
Våningsplan: 
Antal rum: 5 rum och kök
Pris: 4 995 000 – 5 395 000 kr
Område: Haninge
Boyta: 141 m²
Månadsavgift: 4 464 kr/mån
Visning: 
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Gudö Hage

Gudö Hage är Järntorgets tredje etapp i Gudö, Haninge. Mitt i naturens lugn och ändå nära till stadens puls. Här bygger Järntorget 29 charmiga hus i ett mysigt kvarter. 5 rok om 141 kvm med tomt och trädäck. Intill huset finns en carport samt kallförråd för extra förvaring. Perfekt för den aktiva barnfamiljen. Prel. inflytt från kv. 4, 2017. Kontakta gärna Iréne Hildebrandt, 08-121 506 01, för mer information.

Nytt och lättskött enfamiljshus

Njut av ett 141 kvadratmeter stort hus, fördelat på 5 rok med luftigt kök och generöst vardagsrum. Förvarings- och förrådsutrymmen samt de två rymliga badrummen är optimalt planerade, allt för att skapa en bekväm och lättskött bostad för hela familjen.

Redan i hallen känner du rymden och det stora utrymmet. Direkt innanför ytterdörren finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om plats för skor, jackor och mössor. Förvaring kan man aldrig få för mycket av! Köket bjuder in till både matlagning och umgänge. Ljuset flödar in från vardagsrummets stora fönster. Balkongdörren leder ut till baksidans trädäck, där du kan njuta av sköna sommarkvällar. Under den varma årstiden blir huset lite större och det finns ingen tydlig gräns mellan ute och inne. En härlig känsla!

En trappa upp finner du 3 sovrum, ett allrum och badrum med plats för badkar. Tack vare generöst med garderober och linneskåp samt en klädkammare finns det gott om förvaringsmöjligheter. För den som behöver ytterligare ett sovrum finns det möjlighet att ersätta allrummet med sovrum efter att man fått tillträde till huset. Perfekt för hela familjen!

Boende i bostadsrätt

Samtliga hus i Gudö Hage i Haninge upplåts med bostadsrätt. Detta innebär att du vid köpet samtidigt blir delägare i hela bostadsrättsföreningens område. Preliminär inflytt från kvartal 4 2017.

Du och dina grannar bestämmer över bostäderna och områdets gemensamma delar genom den styrelse ni väljer att företräda er bostadsrättsförening.

Månadsavgifter

Föreningens kostnader för främst drift och lån betalas med de avgifter som du och övriga bostadsrättshavare betalar in till föreningen månadsvis. Avgifternas storlek ska täcka föreningens självkostnader och beslutas av föreningens styrelse. Utöver månadsavgiften till föreningen betalar respektive bostadsrättshavare kostnader för förbrukning av hushållsel (inklusive värmekostnad), vatten, samt Triple Play. Kostnader för drift och underhåll av gemensamma ytor betalas via avgiften. Den preliminära månadsavgiften är beräknad till 4 464 kr.

Garantier

Garantitiden är 5 år utom för vitvaror och målningsarbete samt blandare/VS-armaturer där garantitiden är 2 år.

Miljö

Målsättningen med materialval är att dessa skall vara traditionellt beprövade och sunda för miljö och människa. Materialen skall också ha en lång livslängd och så småningom kunna återvinnas.

Drift och skötsel

Eftersom antalet hus i projektet inte är så många har du stora möjligheter att påverka både den gemensamma trivseln och ekonomin. Du ansvarar själv för skötsel av ditt hus och skötselområde (tomt). Gemensamma delar sköts av föreningen.

Värme och ventilation

Husen förses med frånluftsvärmepump som återvinner värme ur frånluften. Uppvärmning sker med vattenburna radiatorer. Mekanisk frånluft från våtrum samt kök, separat spisfläkt till imkanal. Tilluftsdon finns bakom radiator som är placerade under fönster.

El

Respektive hushåll tecknar eget abonnemang för hushållsel. Även driftel till frånluftsvärmepumpen belastar respektive hushålls elförbrukning. Förutom lamputtag för normal belysning monteras fasta belysningsarmaturer i bad/tvätt, WC/dusch, klädkammare och bänkbelysning i kök samt utvändigt vid entré och uteplats. (Schablonberäknad kostnad för värme är ca 1 160 kr/mån, enligt Järntorget)

Bredband, TV och telefoni

Fastigheten kommer att anslutas till ett modernt fibernät med gruppavtal för Bredband, TV och IP-Telefoni (Triple Play) via Com Hem. Kostnaden för basutbud av bredband, TV och IP-Telefoni och beräknas till ca 170 kr/mån som faktureras tillsammans med månadsavgiften.

Parkering

Varje hus har parkeringsplats för en bil under carporten och 1-2 bilar på uppfarten.

Avfallshantering

Underskåp i kök är försedda med kärl för avfallshantering. Plats för sopkärl finns på respektive uppfart. Källsortering och grovsopor lämnas till kommunens återvinningsstationer/återvinningscentral. Respektive hushåll tecknar eget sophämtningsabonnemang.

Vatten

Föreningen har vattenabonnemang med Haninge kommun. Varje hus har undermätare för reglering mot verklig vattenförbrukning. Vattenkostnaden beräknas till ca 290 kr och faktureras med månadsavgiften. Se separat prislista på Järntorgets hemsida för uppskattad vattenavgift. Bostäderna utrustas med snålspolande toaletter.

För mer information se Järntorgets broschyr, kommande kostnadskalkyl samt övrig skriftlig information.

Välkommen till Gudö Hage

Strax söder om Söder i Haninge kommun, nära fågelkvitter och badsjöar, växer Gudö bostadsområde fram. Gudö är en fantastisk plats för familjer som vill njuta av natur och friluftsliv. Läget är nära nog oslagbart – här finns grönområden för promenader, cykelturer och löprundor, med flera fina sjöar och badplatser. Ändå tar det bara 30 minuter in till Stockholm med buss. Vardagslyx när den är som bäst!

Idyll nära stan        

Gudö Hage rymmer 29 välplanerade och ljusa enfamiljshus med en egen tomt, med gräsmatta, generöst trädäck och en inramande häckplantering. De friliggande husen i två plan har träfasader i grå och bruna toner som skapar en harmonisk helhet.

Gudö Hage är en idyll för dig som vill bo i eget hus, med närhet till både grannar och natur. Kvarteret rymmer 29 hus som upplåts med bostadsrätt, samtliga med carport och kallförråd för extra förvaring.

Här får du ett lättskött eget hus i ett trevligt närområde, med lekplatser och parker för både små och stora barn. Hela familjen känner sig hemma!

Hitta hit

 

FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Nyproduktionsprojekt
Kommun: Haninge
Församling: Österhaninge
Område: Gudö Hage<