FURUSUNDSGATAN 7, ½ tr

Adress: Furusundsgatan 7
Antal rum: 4 rok
Våningsplan: 1/2 trappa
Boarea: 81 kvm
Pris: 8 995 000 kr, utgångspris
Månadsavgift: 5 006 kr
Område: Gärdet
Visning: Vi erbjuder  personliga visningar
Kontakta oss för att boka tid
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Ljust gavelläge

Lugnt läge vid Gärdeshöjden

Nära till kommunikationer

Badrum och gäst-wc

Välplanerat kök

Stora sällskapsytor

Funkis när den är som allra bäst

Många älskar Gärdet tack vare det lugna läget med grönskan, bra kommunikationer och närheten till city. Det finns några gator som är särskilt populära och Furusundsgatan är en av dem. Den här fina lägenheten ligger i gavel i ett soligt läge med naturen inpå knuten.

När du kliver in i lägenheten uppstår känslan av ”kärlek vid första ögonkastet”. En utmärkt planlösning som passar perfekt för en familj som behöver 3 sovrum men samtidigt ha bra med ytor att umgås på. Tack vare skjutdörrar i vardagsrummet kan man vistas många och samtidigt ha sovrummen mer privata.

Bra planerad lägenhet med härliga sällskapsytor

Här har många trevliga middagar avnjutits med nära och kära. En konstnärlig familj som älskar musik och ha vänner på besök. Med stor omsorg och värme har lägenheten inretts på ett mycket smakfullt sätt. Det är ovanligt att hitta en så bra planerat 4:a som förutom bra förvaring dessutom har master bedroom en-suite och en extra wc. Ett exempel på när funkis är som allra bäst med stora fönsterpartier, vacker fiskbensparkett, fönsterbänkar i sten och ett kök med fenomenal förvaring och stor matplats intill.

Vardagsrummet har nyslipad fiskbensparkett och hallen har ett vackert svart stengolv vilket gör det extra praktiskt. Inga kvadratmeter går till spillo. Hallen har plats för av hängning av kläder och skor. Intill ett sovrum och en gäst-wc som rymmer en hel vägg med extra förvaring i skjutdörrsgarderober och högskåp i nisch. Väggarna pryds av en vacker mosaik och ett sött litet handfat i sten. En skjutdörr intill vardagsrummet gör att man kan får ett mer privat sovrum med närhet till gäst-wc. Sovrummet har plats för en högre enkelsäng som har utrymme för förvaring under och ett skrivbord intill stort fönster.

Den andra sovrummet, med utsikt mot Furusundsgatan, är något större och har även det en högre enkelsäng med förvaring under, skrivbord och plats för byrå.

Vardagsrummet inbjuder till umgänge då det är rymligt i sin storlek. Vackert inrett med platsbyggd bokhylla längs ena väggen. Väggfärgerna går i samma varma nyans som bokhyllan och det känns ombonat och trevligt. Med sina stora fönsterpartier lyser solen in redan på förmiddagen. För den som jobbar hemma ibland har vardagsrummet även utrymme för en söt liten arbetsplats.

Ett ovanligt bra planerat kök med luckor i ek, svart granitskiva, superbra förvaring, diskmaskin, delad kyl/frys och dessutom en köksö med förvaring som ger en fin kontakt med matplatsen. Perfekt när man lagar mat och samtidigt kan ha kontakt med familj och gäster.

Master bedroom nås från vardagsrummet. Det är extra rymligt med plats för dubbelsäng och sängbord på vardera sida och stor byrå för extra förvaring och TV. Extra lyxigt med badrum intill med fönster. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, handdukshängare med värme och kommod. Bra förvaring i garderober med spegeldörrar längs ena väggen mot en-suite. Till lägenheten hör även ett extra stort förråd.

Gärdet – mycket trevligt närområde

I närområdet återfinns förutom en matbutik, café, pizzerior, sushibar och restauranger. Tio minuters promenad från fastigheten hittar man Fältöverstens köpcentrum. Kommunikationer till området är bra med ca 300 meter till Gärdets tunnelbanestation. Naturen ligger nära till hands, dels på sportfältet, dels elljusspår och motionsmöjligheter finns i närliggande Lill-Jansskogen. På några minuters gångavstånd ligger Kampementsbadet och ett populärt ute gym och beachvolleyboll.  Det centrala läget gör att utbudet av skolor, förskolor och lekplatser, såsom Tessinparkens Parklek, också är bra.

Vi erbjuder personliga visningar

Önskar du boka en tid för personlig visning är du välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11.

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Nära bostaden har du hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Fodermasken 3
Lägenhetsnummer: 1004
Antal rum: 4 rok
Boarea: 81 kvm
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 1941
Balkong: Nej
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Hiss: Ja
OM FÖRENINGEN
Föreningens namn: Brf Hästkastanjen
Organisationsnummer: 769619-2371
Antal bostäder: 34 st, varav 1 hyresrätt
Parkering: Boendeparkering i området via trafikkontoret, Stockholm stad