KOMMANDE
KOMMANDE

FURUSUNDSGATAN 21A

Adress: Furusundsgatan 21A
Antal rum: 4 rok
Boarea: 78 kvm
Pris:
Månadsavgift: 4 230 kr
Område: Gärdet
Kontakta oss för mer information
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Unik planlösning

Rundad vägg i vardagsrummet

Fri utsikt från vardagsrum och kök

Yteffektiv 4:a

Rymligt badrum

Stilrent kök från Vedum

Unikt gavelläge med välvd vägg i vardagsrum och kök med fri utsikt

Den här lägenheten är verkligen unik i sin planlösning och är den enda 4:an av det här slaget i projektet. Beläget i den välvda delen av ”gårdshuset” där du har fri utsikt mot grönskan ner mot Gärdet i söderläge.

Stora fönsterpartier och fransk balkong ger ett mycket vackert ljusinsläpp i bostaden året om då bostaden har fönster i tre väderstreck.

Bostadens hjärta

Man brukar alltid säga att sällskapsytorna utgör bostadens hjärta och det stämmer verkligen. Här har man tagit vara på varje kvadratmeter för att få tre sovrum men ändå ett riktigt rymligt kök och plats för vardagsrum med soffa och tv.

Vackra och hållbara materialval

Byggherren Aros Bostad har ansträngt sig extra för att säkerställa att samtliga materialval i den här fastigheten inte bara är vackra utan även bra ur ett hållbarhetsperspektiv.

Köket är inrett med släta luckor från Vedum, i en varm ljusgrå kulör som även går igen i nyansen på väggarna. Bänk- och högskåp har rostfria beslag och väggskåpen i köket öppnas med push-funktion. Köket ger ett mycket smakfullt intryck då vitvarorna är integrerade. Bänkar och utrymmet mellan över och underskåp är utförda i en vacker beige kvartskomposit, vilket ger känslan av naturmaterial men är tåligare mot slitage än en stenskiva. Intill köket finns en köksö som är generös i sin storlek med både förvaring och sittplatser.

Smakfullt badrum i harmoniska färger

Badrummet är extra rymligt och även det går i harmoniska färger med ljusgrå granitkeramik på golvet och på väggen vid duschen. All rördragning är dold i väggarna, vilka är målade i en ljust grå kulör. Ovanför den vita kommoden och tvättstället sitter en vägghängd spegel med infälld belysning. Tack vare badrummets storlek så finns det även plats för en kombimaskin under praktisk arbetsbänk med extra förvaring i överskåp.

Sällskapsytor med 2,7 m i takhöjd

Tack vare att hela bostaden har vattenburen golvvärme har arkitekten kunnat vara extra generös beträffande utförandet av fönstersättningen. Dessa ramas in av en gråbrun kulör med fönsterbänkar i grå kalksten. Med sina ljusa mattlackade ekgolv, i borstad en-stavs parkett, förstärks känslan av naturmaterial. En tilltagen takhöjd på 2,7 meter i sällskapsytor och sovrum hjälper till att skapa ytterligare rymd i bostaden.

Populära projektet Ordonnansen V

Ordonnansen V, ritat av Semrén & Månsson Arkitekter, består av två huskroppar i korsningen Värtavägen och Furusundsgatan. Den här unika bostaden är belägen vid Furusundsgatan

Mer information och personlig visning

Tidigast möjliga tillträde för lägenheten är i mars 2023. Önskar du få ett försprång och komma på en förhandsvisning eller få veta mer om den här fina 4:an är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, irene@individafast.se

Gärdet – Stockholm

Gärdet har mycket att erbjuda. Det sägs att de som bor på Gärdet har gjort det under många år. Har du väl flyttat hit, vill du gärna stanna. Framför allt verkar det vara det lite lugnare läget som ändå ligger nära pulsen i stan som lockar. Även närheten till naturen och vattnet, de fina promenadstråken och det rika utbudet av service. De som lämnar Gärdet kommer ofta tillbaka efter en tid. De brukar kallas för ”hemvändare”. Du som köper en bostad på Gärdet för första gången kommer bli överraskad över hur trivsam och levande stadsdelen är.

Vacker natur

Endast några kliv utanför Ordonnansen finns hela Gärdet och Nationalstadsparken till förfogande. Parken är ett skyddat område och ett riksintresse som har stor betydelse för bland annat människors rekreation. Den är 27 kvadratkilometer stor och rymmer bland annat delar av Ladugårdsgärdet, Djurgården, Norra Djurgården, Bergshamra, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Gärdets sportfält

För de som tycker om att röra på dig har Gärdets sportfält en hel del att erbjuda. Där finns en naturgräsyta på cirka 100 000 kvadratmeter. Här anläggs skidspår vintertid och området kan även nyttjas till festivaler och andra större arrangemang.

Fakta om anläggningen:

  • Fyra planer för beachvolleyboll
  • Tre fotbollsplaner (spel 7 mot 7)
  • Beachsoccerplan
  • Cricketplan
  • Rugbyplan
  • Fyra omklädningsrum med duschar

Tycker du om att simma är ett besök på Kampementsbadet att rekommendera. Föredrar du att träna på egen hand utomhus finns ett utegym som ligger i anslutning till sportfältet och beachvolleybollplaner.

Du tar dig enkelt till allt detta med T-bana eller någon av bussarna som stannar i närheten.

Butiker och shopping

Önskar du shoppa, utföra ärenden eller bara strosa omkring är det endast några minuters gångväg till Fältöversten, ett nyrenoverat inomhuscentrum, som ligger beläget på Karlaplan. Här finns 60-talet butiker, restauranger och caféer.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt
Kommun: Stockholm
Församling: Oscars församling
Område: Gärdet
Fastighetsbeteckning: Ordonnansen 5&6
Entreprenör: PEAB
Byggherre: Aros Bostad
Lägenhetsnummer: 04.1401 (1101)
Antal rum: 4 rok
Boarea: 78 kvm
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2022