FINNBODA VARVSVÄG 10C, 2 tr

Adress:­ Finnboda Varvsväg 10C
Våningsplan: 2 tr, hiss
Antal rum: 4 rum och kök
Pris: 6 300 000 kr, accepterat pris
Område: Nacka – Finnboda Hamn
Boyta: 84 m²
Månadsavgift: 5 066 kr/mån
Visning:
Vi erbjuder personliga visningar.
Kontakta oss så bokar vi en tid!
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Fenomenal planlösning

Balkong i västerläge

Viss utsikt mot vattnet

Stora sällskapsytor

Genomgående mycket gott skick

Gångavstånd till det mesta

Välkommen till Finnboda Varvsväg 10C

Önskar du bo ett stenkast från Djurgården och Stockholms inlopp? Då har du kommit rätt! Här bor du i ett vackert område med närhet till det mesta som matbutik, kommunikationer, restauranger, gym och skolor. Beläget i det relativt nya området Finnboda Hamn finner du den här optimala 4:an. Fastigheten är byggd 2014 och lägenheten är fortfarande i mycket gott skick. Här har du allt du behöver inom gångavstånd.

Det första du slås av när du kliver in i bostaden är den trivsamma sällskapsytan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum uppmanar till umgänge och trivsamma middagar med familj och vänner. Det mörkgråa köket upplevs mycket smakfullt med sina spegeldörrar med rostfria beslag. Integrerad kyl, frys och diskmaskin och inbyggda rostfria vitvaror skapar en harmonisk känsla.

Intill köket har du plats för ett stort matbord för 6 personer.

Vardagsrummet har gott om plats för stor soffa och en riktigt bra möblerbar vägg där även en TV får generöst med plats. Tack vare det stora fönsterpartiet i vardagsrummet får lägenheten ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du också balkongen som är belägen i västerläge. Balkongen är rymlig i sin storlek och har vacker utsikt ner mot inloppet mellan husen.

Master bedroom och två bra sovrum

Lägenheten har tre bra sovrum. Master bedroom som nås från vardagsrummet via skjutdörr har utsikt mot balkongen tack vare stora fönsterpartier. Det är generöst med förvaring längs ena väggen bakom skjutdörrar.

De andra två sovrummen ligger på andra sidan bostaden och nyttjas idag som barnrum respektive gästrum och nås från passagen intill kök och badrum. Båda är bra i sin storlek och är belägna i tyst och lugnt läge utan insyn. Som bilderna visar har även de mindre sovrummen ett fint ljusinsläpp.

Stilrent badrum med badkar

Badrummet är stilrent med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som är placerade under praktisk arbetsbänk. Här har man tänkt på behovet av extra förvaring i högblanka överskåp i vitt. Det är även bra förvaring i kommoden under tvättställ i vitt. Extra bekvämt med både golvvärme och handdukshängare med värme.

Fenomenal planlösning

Den här bostaden har verkligen en fenomenal planlösning där man tagit vara på varje kvadratmeter. När du kliver in i bostaden välkomnas du av en entré med bra avhängning för kläder och extra förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Personliga visningar

Vi erbjuder personliga visningar innan allmän visning. Kontakta oss för att boka tid för en visning, Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11 eller irene@individafast.se

Finnboda Hamn – område

Finnboda Hamn är området mellan Saltsjöqvarn och Kvarnholmen inom kommundelen Sicklaön i Nacka. Under 1900-talet var området främst känt för varvet ”Finnboda slip”. Mellan 2011 och 2018 uppfördes nya och exklusiva bostäder i området och några av de kvarvarande varvsbyggnaderna behölls och byggdes om till kontor, affärer och bostäder.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats ligger på Kvarnholmsvägen som ligger på ca 300 m avstånd. Denna busshållplats trafikeras av buss 55, 402 och 469 samt nattbuss 93. Buss 402 går till och från Slussen till Nacka Forum via Kvarnholmen och Svindersviksbron. Buss 55 går till Slussen och Tanto och buss 469 tar dig till övriga Nacka.

För dig som ska in till stan så kan du även ta SL-båten in till Nybroplan på ca 20-25 minuter.  Båten har flera turer dagligen till Nybroplan och Djurgården eller ut mot Nacka Strand och Lidingö.

Närområdet

Precis utanför ligger ICA Finnboda med riktigt generösa öppettider, 8-22 varje dag.

På några minuters avstånd från bostaden ligger ett STC gym som även det har generösa öppettider, 5-23 alla dagar i veckan. På gymmet erbjuds träning i form av styrka och kondition med en härlig sjöutsikt mot Djurgården.

I området ligger även två restauranger – Docklands som ligger precis vid vattnet och erbjuder a la carte med europeiska och skandinaviska smaker samt Botica som beskriver sig själva som en portugisisk restaurang- och vinupplevelse.

Har du barn i yngre ålder så finns det två förskolor och en skola i närheten. Vilans förskola och skola samt Dibber Finnboda förskola. Även närheten till natur, hav och berg inbjuder till frisk luft, promenader och uteliv.

Vill du så går det bra att promenera till Södermalm eller till Sickla köpkvarter som erbjuder shopping, biografer och restauranger.

Brf Saltsjö Vy

Org.nr 769624-3638

Föreningen äger fastigheten Nacka Sicklaön 37:71 på Finnboda Varvsväg 10 A-D.
Brf Saltsjö Vy består av en huslänga med fyra uppgångar som innehar totalt 130 lägenheter. Fastigheten är byggd av Ikano Bostad och stod klar för inflyttning 2014. Vackert belägen i Finnboda Hamn vid Stockholms inlopp.

Garage och parkering
Föreningen har ett eget garage under huset med hiss ner från varje port. Det finns totalt 79 garageplatser för fordon och dessa kostar ca 1040 kr/månad. Av dessa platser kan 30 st användas som laddplatser för elbilar. Föreningen har planer på framtida utbyggnad av dessa. Vid behov av garageplats så kontaktas Fastum.

Det finns också boendeparkering i området med möjlighet att parkera längs Finnboda Varvsväg och Finnboda Kajväg i mån av plats. Föreningen är tilldelad ett visst antal platser på samma sätt som övriga föreningar i området. Kostnaden för boendeparkering är 650 kr/månad och handhas av Corepark.

För besökande finns parkering längs Finnboda Varvsväg och Finnboda Kajväg.

Gemensamma utrymmen
I husets entréplan finns fyra rymliga cykelförråd, ett barnvagnsrum och två soprum för hushållssopor. I båda soprummen kan även matkompost lämnas.

I föreningen finns också en stor gemensamhetslokal för alla medlemmar. Lokalen kan hyras för mindre fest/kalas, max 35 personer eller för övernattning. Lokalen är utrustad med 4 bäddar. Kostnaden för att hyra lokalen är 350 kr/dygn.

En gemensam takterrass som nås via C-uppgången är perfekt för dig som gillar att grilla, sola eller bara koppla av. Innergården är skapad som en trivsam oas med träd och planteringar, bänkar, belysning och konstnärlig utsmyckning.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Storleken på förråden beror på storleken på bostaden. Förråden är uppmärkta med lägenhetsnumret för att underlätta.

Kabel-TV och Bredband
Föreningen är ansluten till Ownits bredbands och TV-tjänster via fiber. Hastigheten in i lägenheten är upp till 1000 mbit/sek. I gruppavtalet som föreningen ingår ca 16 HD/TV-kanaler via TV-box, samt tjänsten Ownit Play. Ovanstående ingår i månadsavgiften och kostar fn 176 kr/mån. Vill man utöka sitt utbud så kontaktar man Ownit direkt.

Ekonomi
Föreningen har en stabil och god ekonomi. Ingen avgiftsändring är planerad. Den ekonomiska och administrativa förvaltningen sköts av Fastum. Driftia har hand om den tekniska förvaltningen (fastighetsskötseln).

Underhåll/renoveringar
Föreningen har fastställt en underhållsplan för framtida underhåll. En tvåårsbesiktning med påföljande åtgärder genomfördes under 2017 och femårsbesiktningen genomfördes under höst-vinter 2019-2020. De problem som återstod har åtgärdats och besiktigats.

Övrig information
Brf Saltsjö Vy är medlem i Finnboda Hamn Samfällighetsförening (FHS) där vi då har en andel i driften av lekplatsen med bland annat sandlåda, gungor, klätterställning och äventyrsbana som ligger i anslutning till fastigheten.

Föreningen har tecknat kollektiv fastighetsförsäkring. Detta innebär att bostadsrättsinnehavaren inte behöver bostadsrättstillägget på sin hemförsäkring då detta ingår i föreningens försäkring.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Nacka
Församling: Nacka
Område: Finnboda Hamn
Boarea: 84 Kvm (Föreningens information)
Area kommentar: Enligt säljaren
Antal rum: 4 rum och kök
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 321 (1201)
Tillträde: Enligt överenskommelse
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2014
Fönster: 3-glas
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Uppv