FRIGILIANA HEIGHTS III

Adress:­ Frigiliana Heights III
Våningsplan: 1 tr
Antal rum: 2 rum och kök
Pris: 0 kr
Område: Frigiliana
Boyta: 53 m²
Månadsavgift: 0 kr
Visning: 
Kontakta mäklaren för mer information om visning.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Oslagbar utsikt

Underbart fin lägenhet i söderläge, placerad på bästa platsen i byn. Utsikten över de höga bergsmassiven, kantade med olivträd, avokado- och apelsinodlingar med havet i horisonten, är bedövande vacker. Med dess placering nära både byns gamla huvudgata, med dess trånga gränder, samtidigt som det är bara några trappsteg ner till den nyrenoverade “bypromenaden”, vilken sträcker sig genom hela byn och vidare upp genom bergsmassivet till andra små bergsbyar, har den ett av byns bästa läge.

Vackert och bekvämt med nyproduktion

Lägenheten är byggd 2008, har hög standard och fina materialval, såsom kalksten på alla golv och väggar i bad och kök. Ett bra sovrum med dubbelsäng plus uppfällbar extrasäng. Goda parkeringsmöjligheter strax utanför dörren. Fullt utrustat kök. Tillgång till kvarterets gemensamma pool, som har samma underbara utsikt över bergen som lägenheten. Vill man, så kan man gå tvärs över gatan och besöka byns kommunala pool och gym med träningshall.

Att hyra i Frigiliana Heights III, Nerja

Levande, välskött bergsby med vidunderlig utsikt och genuina spanska kvaliteter. Utsikten är oslagbar över höga bergsmassiv och Frigiliana.

Spaniens vackraste bergsby

Upplev Spanien från dess bästa sida i denna ljusa, stilrent och modern inredda lägenhet med 1 sovrum och balkong i söder. Oslagbar utsikt över bergsbyn Frigiliana, flera gånger utnämnd till Spaniens vackraste, vitkalkade by.

FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun:
Område: Frigiliana
Boarea: 53 Kvm
Biarea: 0 Kvm
Antal rum: 2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Varav sovrum: 1
Hiss: Finns ej

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!