SÅLD
SÅLD

MARINSTADSVÄGEN 7, 2 tr

Adress:­ Marinstadsvägen 7
Våningsplan: 2 tr, hiss
Antal rum: 2 rum och kök
Pris: 3 995 000 kr
Område: Nacka – Marinstaden
Boyta: 50 m²
Månadsavgift: 3 490 kr/mån
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välkommen till Marinstadsvägen 7

Att ha en balkong som är nästan lika stor som lägenheten är få förunnat. Njut av varma sommardagar och det lugn som infinner sig i Marinstaden. Växla mellan inne och ute genom stort fönsterparti med skjutdörr. Det här är verkligen ett område som har känslan av sommarställe och permanentboende i ett. Balkongen badar i kvällssol och solnedgångarna är verkligen magiska.

Lyxigt med gemensam takterrass. Dessutom erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass.

Exklusivt kök och vardagsrum i öppen planlösning

Kök från Vedum med överskåp och underskåp lackerade i olika varmgrå kulörer, ton i ton med varandra. Smakfull bänkskiva i portugisisk kalksten och med ett stänkskydd i samma material ger känslan av att bänkskivan fortsätter en bit upp på väggen. Sobert inrett med blandare och diskho i svart krom och integrerade vitvaror från Siemens. Extra praktiskt med redskapsstång i svart krom.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att man får härlig umgängesyta och en takhöjd på ca 280 centimeter bidrar till en påtaglig rymd. Ljuset flödar genom stora fönster med skjutdörr ut till balkongen.

Sobert badrum ger ombonad känsla

Badrummet har en varm, balanserad känsla. Golv och väggar är klädda med granitkeramik. Tak och väggarnas övre del är målade i en varm grå nyans och förstärker den ombonade känslan ytterligare. Spegeln har ett hyllplan och elegant belysning i opakglas. Formgjutet tvättställ i komposit. Kommod med funktionell lådinredning i mörkgrå trämelamin. Vägghängd WC från Duravit samt kombimaskin från Siemens och stilrent badkar från Svedberg.

Sovrum med utgång till balkong

Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord på båda sidorna. Utgång till balkong. Stor klädkammare med bra förvaring i garderober och möjlighet att skapa en riktigt härlig walk-in closet.

Stor omsorg har lagts på att få en inredning av hög kvalitet. Lägenheten präglas av ett övergripande lugn med sobra färgval, karaktärsfulla material och ett tydligt modernt intryck. De viktigaste ledorden har varit nordiskt, urbant lugn, jordnära och privat oas. Ett gråpigmenterat ekgolv i enstav och förvaringen i hall och sovrum är exempel på inredningens höga kvalitet. Något som gör det extra bekvämt är att samtliga rum har golvvärme detta för att man prioriterat stora fönsterpartier som går hela vägen ner till golvet.

Balkong om ca 45 kvm i kvällssol

Balkongerna i detta projektet är ovanligt djupa. Tack vare att lägenheten ligger på första lägenhetsplanet är den om möjligt ännu större, hela ca 45 kvm. Det är nästan svårt att förstå hur stor balkongen verkligen är utan att vara på plats. Här har du plats för stor matgrupp och en rymlig lounge del. För den som önskar finns även gott om plats för en köksträdgård.

För att ta tillvara på den underbara utsikten så är balkongräcket i glas med en diskret aluminiumprofil. Njut av härliga sommarkvällar när balkongen fullständigt badar i kvällssol och blicka ut över Svindersviken och villorna på vatten.

Föreningens gemensamhetsytor

I husets entréplan finns garageplatser i två våningar för samtliga boende. Det finns även förråd för uppemot 100 cyklar, ett kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma.

På taket finns en gemensam takterrass. Vid bryggorna direkt framför Sjöhuset erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass.

I närheten

Sickla Köpkvarter erbjuder ett fantastiskt utbud av shopping. Här har de verkligen satsat på mångfald – det finns något för alla. Oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd hittar du det här. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna. I deras kvarter kan du också besöka ateljébutiker som inte finns någon annanstans.

Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i ca 150 butiker, caféer och restauranger. Här finner du full service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Det finns inte mindre än 1900 parkeringsplatser och här står du de 3 första timmarna gratis.

Barn och fritid

Det finns flera skolor i närheten bland annat Järla skola som erbjuder undervisning i åk F-6. Två närliggande högstadieskolor, Kunskapsskolan och Eklidens skola, samt att Nacka gymnasium är beläget i närheten. För mer information se www.nacka.se

Nacka erbjuder en stor mängd av fritidsaktiviteter med ett stort utbud av sporthallar, lekplatser, idrottsplatser och två stycken betongparker för skateboard, BMX och kickbike. I Sickla köpkvarter finner du även Klätterverket som erbjuder kurser, träning och tävling inom klättring.

Medley i Nacka simhall erbjuder en 25-meters bassäng med 6 banor samt undervisningsbassäng och plaskbassäng. Här anordnas det bland annat vattenträning och avkopplande motionssim med lugn musik. För mer information se medleys hemsida www.medley.se/nackasimhall

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är Tallidsgården och ligger på ca 850 meters avstånd från området. Hållplatsen trafikeras av buss 469 som går mellan Finnberget och Nacka sjukhus via Sickla station, Nacka station och Nacka Forum. Linjen trafikeras på vardagar. Från bland annat Nacka station, Sickla station och Henriksdalsviadukten kan du byta till Saltsjöbanan.

Går man istället till Finntorp kan man ta sig till T-centralen på 16-24 minuter i rusningstrafik. Här finns även nattbuss.

Från Finntorp kommer man till slussen på ca 14 minuter.

Hitta hit

 

FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Nacka – Marinstaden
Boarea: 50 Kvm
Antal rum: 2 rum och kök
Varav sovrum: 1
Våning: 2
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 3202
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Balkong: Ja, ca 45 kvm
Förråd: Ja
Uppvärmning: Bergvärme
Ventilation: FTX värmeåtervinning
EKONOMI
Avgift: 3 490 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Telia öppen fiber in i lägenheten (man väljer själv vilket abonnemang man önskar för tv och bredband)
Garage: Alla är garanterade 1 plats till en kostnad av ca 750 kr/mån
Båtplats: Alla är garanterade 1 plats till en kostnad av ca 5 000 – 8 000 kr/säsong beroende på storlek på båt
El: Bostadsrättsföreningen har ett abonnemang för el och den hushållsel som du förbrukar loggas och du kommer sedan betala detta direkt till föreningen. Du behöver alltså inte teckna ett eget abonnemang för el.
Andelstal, förening: 1.392%
DRIFTKOSTANDER
El: 200 kr/mån, detta betalas direkt till föreningen.
Försäkring:  180 kr/mån
Totalt: 380 kr/mån
Kommentar: Schablonberäknade
FÖRENING
Namn: Brf Sjöhuset Marinstaden
Organisationsnummer: 769631-3001

6946357_1-312-4_2D_print

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!