SÅLD
SÅLD

FAGNINGSGATAN 8

Adress:­ Fagningsgatan 8
Våningsplan: 1 tr, hiss
Antal rum: 2 rum och kök
Pris: 3 500 000 kr
Område: Norra Djurgårdsstaden
Boyta: 55 m²
Månadsavgift: 3 050 kr/mån
Visning: 
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välkommen till Fagningsgatan 8

Bostadens hjärta är utan tvekan kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här får du härliga sällskapsytor och en tydlig umgängesdel med plats för många.

Ett smakfullt kök i vinkel med vita släta luckor och svart bänkskiva i laminat. Vitt kakel i liggande sättning skyddar väggen mellan bänkskiva och överskåp. Praktisk arbetsbelysning under överskåpen både lyser upp och skapar stämningsbelysning. Det här köket har allt du kan tänkas behöva, delad kyl/frys, diskmaskin och keramikhäll samt gott om förvaring i över- och underskåp. Extra bekvämt med ugn och mikro i arbetshöjd.

Separat matplats med plats för 4-6 personer intill köket och en fransk balkong.

Genomgående i bostaden är målade vita väggar och en ljust laserat ekgolv.  Längs ena väggen i vardagsrummet har man platsbyggt en bokhylla som ramar in soffan på ett mycket vackert sätt.

Sovrum med utgång till uteplats

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan. Längs ena väggen står i dagsläget fristående garderober som enkelt kan ersättas med skjutdörrsgarderober för den som behöver extra förvaring. Tack vare sovrummets rymd får du också plats för skrivbord och extra förvaring i form av en byrå.

Från sovrummet når du den härliga uteplatsen i lugnt läge med utsikt mot innergården. Vackert avskärmat med träpartier och omsluten av grönska. Här finns plats för mindre loungegrupp eller bord och bra med utrymme för att skapa sin egen privata oas.

Stort badrum med dusch

Stilrent badrum med helkaklade väggar, stora vita plattor i liggande sättning på väggarna och mörkgrått klinkergolv. Dusch med vikbara väggar i klarglas och vägghängt porslin gör det enkelt att städa. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare under praktisk svart arbetsbänk i samt extra förvaring i vita överskåp.

Välkomnande entré med gott om förvaring

När du kliver in i bostaden möts du av en stor hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och två fristående garderober. Praktiskt med säkerhetsdörr och klinker i mörkgrå nyans på golv. Nuvarande ägare har klätt skjutdörrsgarderoberna på ett smakfullt sätt med mönstrad tapet i en mörkgrå nyans. Mycket smakfullt.

Hallen fortsätter sedan ut i en möblerbar korridor mellan sällskapsdelen, sovrummet och badrummet.

Underbara Norra Djurgårdsstaden

Bo i en växande stadsdel med naturen runt knuten och flera restauranger och mindre butiker i området. Endast ett stenkast från busshållplatsen som trafikeras av två busslinjer. 55:ans linje tar dig till Stureplan på bara 7 minuter och innerstans stora utbud för att sedan fortsätta bort till Tanto via Gamla Stan och Slussen. 73:ans linje tar dig via Östra station och Odenplan bort till Karolinska institutet.

Detta är verkligen ett område som passar alla.

Personlig visning

Det här är en lägenhet som måste upplevas på plats. Vi erbjuder personliga visningar innan allmän visning. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, för att boka tid.

HSB Brf Lill-Jan i Stockholm – Org.nr: 769616-6391

HSB Brf Lill-Jan i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 70 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Adresserna i föreningen är Bobergsgatan 12, Fagningsgatan 6, 8, Storängsgatan 11,13,9. Det finns även 2 hyresrättslokaler, som består av en blomsterhandel och en sushi restaurang.

En överlåtelseavgift tas ut om 1568 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 672 kr/pant. Informationen är hämtad från föreningen.

I föreningens fastighet finns gemensamma utrymmen såsom återvinningsrum, barnvagn- cykelförråd, tvättstuga. Trivsam innergård med gräsmattor och buskar. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

Fastigheten är nyproducerad, med 5-års garanti och färdigställdes 2014. Inga planerade renoveringar finns.

Marken upplåts med tomträtt och enligt tomträttsavtalet gäller avgäldsperioder om 10 år.

I föreningen finns det garage som sköts av Corepark och kostar 1 890 kr/mån. Till garaget är det separat kö.

Norra Djurgårdsstaden – 7 minuter från Stureplan

Norra Djurgårdsstaden har blivit ett mycket populärt område tack vare sitt vackra läge vid Husarviken och Kungliga Nationalstadsparken. Bara ett stenkast från Stockholms city har ett unikt landskap bestående av skogar, parker och vackra byggnader tagit form. Framförallt är det närheten till stan som är så fängslande, samtidigt som du bor i ett lugnt och avkopplande område vid vattnet. Här finns härliga promenadstråk och inbjudande bänkar längs den vackra strandpromenaden. Norra Djurgårdsstaden erbjuder verkligen någonting för alla generationer. Med lekplatser, fina gångvägar, motionsspår och cykelstråk är det här ett av Stockholms bästa lägen.

Hitta hit

 

FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Stockholm
Församling: Engelbrekt
Område: Norra Djurgårdsstaden
Boarea: 55 kvm
Area kommentar: Enligt säljarens uppgifter.
Antal rum: 2 rum och kök
Våning: 1
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 99-2470-1-34-1 (1003)
Tillträde: Enligt överenskommelse
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Fönster: 3-glas
Balkong: Uteplats
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft med tilluft genom tilluftsdon med pollenfilter
Tv- och Internetutbud: Ansluten till kabel-tv och bredband via Telia
EKONOMI
Avgift: 3 050 kr
Ingår i avgiften: I avgiften ingår värme, kabel-TV (grundutbud) , kallvatten
Övrigt: Bredband om 208 kr/mån tillkommer i samband med avgiften. Mätning av varmvatten och el sker för individuell debitering.
Känd avgiftsförändring: Nej, styrelsen har beslutat att årsavgiften ska följa den ekonomiska planen
Andelstal, ägande: 1,05089%
Andelstal, årsavgift: 1,11231%
DRIFTKOSTNADER
El: 130 kr/mån
Varmvatten: 20 kr/mån
Försäkring: 178 kr/mån
Totalt: 328 kr/mån
Kommentar: Enligt säljarens uppgifter
FÖRENINGEN
Namn: HSB Brf Lill-Jan i Stockholm
Organisationsnummer: 769616-6391
Energideklaration: Utförd 2016-01-28
Energiklass: C
Energiprestanda: 67 kWh per kvm och år

6387203_1-312-4_2D_print

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!