VI ÄR SPECIALISTER PÅ NYPRODUKTION

Individa är specialister på nyproduktion. Sedan 2002 har vi nära samarbetat med flera av Sveriges mest kända entreprenörer.
Några av våra uppdragsgivare har varit JM, Skanska, Järntorget och Aros Bostadsutveckling. Eftersom vi inte är knutna till en mäklarkedja har vi möjlighet att ta uppdrag i hela Stockholms län.

Få mäklare har så lyckade resultat som vi.

Våra uppdragsgivare anlitar oss ofta i ett tidigt skede för att ta del av Individas kunskap beträffande:

  • Marknadsundersökning
  • Granskning av planlösningar
  • Målgruppsanalys
  • Prissättning
  • Marknadsföringsplan
  • Framgångsrik försäljning – det har vi presterat under många år.
    Individas arbetssätt har visat sig vara mycket framgångsrikt vad gäller kvaliteten i försäljningsarbetet. Vi lämnar inget åt slumpen. Framför allt brukar de projektledare och teamet vi arbetar med vara så nöjda då vi är självgående och pålästa, därför avlastar vi projektgruppen på ett bra sätt.

Vi har mycket kunnig personal och fin lokal i bra skyltläge.

Tillsammans skapar vi nya drömbostäder!

VI SÖKER FLER UPPDRAG!

IRÉNE HILDEBRANDT

VD & Reg. fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se

För 20 år sedan startade jag Individa och har under årens lopp fått hjälpa många kunder att hitta sitt drömboende. Vår specialitet har alltid varit att arbeta personligt och mycket nära våra kunder. Vår vision är att vara det självklara valet för uppdragsgivare som värdesätter kvalitet och önskar anlita ett mäkleri som visar stort engagemang och alltid gör sitt yttersta för dem när de ska göra sitt livs affär.

Därför är det många som återkommer till oss när de ska flytta och vill ha vår hjälp igen. Många uppdrag kommer även genom rekommendationer. Redan från start blev vi även uppvaktade av bostadsutvecklare som uppskattar att samarbeta med ett mäkleri som kan vara med i ett tidigt skede och bistå med kunskap om planlösningar, materialval och prissättning. Vi är ett kunnigt team med lång erfarenhet som brinner för det vi gör.

MALIN RÖJÅS

Reg. fastighetsmäklare – nyproduktion
0706-00 73 63
malin@individafast.se

Jag är registrerad fastighetsmäklare sedan ca 16 år tillbaka och har arbetat med allt från lägenheter och villor till boende i husbåt.  

Numer arbetar jag mest med nyproduktion. Och varför gör jag det? Jo för att jag får följa dig som kund, ofta under ett par år, från köpbeslut till inflyttning vilket ger mig både glädjande och omtänksamma kundrelationer. Dessutom är jag utbildad ekonom med fastighetsteknikinriktning vilket gör det extra roligt att få följa en fastighetsutvecklare från projektets inledande faser till att den fysiska huskroppen står på plats. En ofta lång och föränderlig process som alltid ger mig nya möjligheter. Och tack vare er kunder och mina underbara kollegor på kontoret så ger ni mig både energi och många härliga skratt i vardagen.

CAMILLA SÖDERBAUM

Mäklarassistent
0707-488 221
camilla@individafast.se

Jag har arbetat som mäklarassistent hos Individa sedan hösten 2013. Jag brinner för administration och gillar att vara den som ser till att arbetet bakom kulisserna flyter på och att de administrativa delarna utförs på ett snabbt och smidigt sätt. 

Genom åren har jag lärt mig väldigt mycket av mina kollegor, framför allt inom nyproduktion där jag hjälper till med visningar, material och vid framtagandet av avtal. Mitt arbete är inte bara administrativt utan även väldigt kreativt då jag får arbeta med objektbeskrivningar, hemsidan och olika typer av tryckt material. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att jobba i ett sådant fantastiskt team där vi ställer upp och hjälper varandra där det behövs.

TIDIGARE UPPDRAG

MILSTENA

Radhus med bostadsrätt
Skarpäng – Täby

Antal bostäder: 69 st
Antal rum: 5 respektive 7 rok
Storlek: 114, 132 och 148 kvm
Prisbild: 5 995 – 7 495 tkr
Månadsavgift: 4 323 – 5 612 kr/mån
Inkl. i månadsavgift: sophantering
Säljstart: mars 2020
Tillträde: aug -21 till sept -22
Totalt försäljningspris: 454 710 000 kr

ORDONNANSEN V

Lägenheter med bostadsrätt
Gärdet – Stockholm

Antal bostäder: 116 st
Antal rum: 1 – 6 rok
Storlek: 23 – 148 kvm
Prisbild: 2 400 – 16 900 tkr
Månadsavgift: 2 263 – 7 098 kr/mån
Ingår i månadsavgift: sophantering, kallvatten, värme
Säljstart: april 2020
Tillträde: maj -22 till mar -23
Totalt försäljningspris: 831 300 000 kr