OM OSS

Individa har varit verksamma sedan 2002 och har sedan starten sålt både begagnat och nyproduktion.
De flesta uppdrag får vi genom rekommendationer. Individa arbetar personligt, med stort engagemang och
entusiasm. Det vi är kända för är att vi är omhändertagande och professionella i allt vi gör. Vi genomför hela
försäljningsarbetet på ett sätt där ni som säljare kan känna trygghet i att vi lever upp till det vi utlovar.

Varje uppdrag är unikt. Olika säljare har olika behov och önskemål.
Därför planerar vi försäljningsarbetet på ett sätt som är skräddarsytt efter varje uppdragsgivare.
Visningar planeras utifrån era önskemål och behov. Vissa säljare föredrar enbart personliga visningar
och andra önskar ha en kombination av personliga och allmänna visningar.

Är du nyfiken på att veta mer om vårt arbetssätt och önskar få en värdering? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

IRÉNE HILDEBRANDT

VD & Reg. fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se

För 20 år sedan startade jag Individa och har under årens lopp fått hjälpa många kunder att hitta sitt drömboende. Vår specialitet har alltid varit att arbeta personligt och mycket nära våra kunder. Vår vision är att vara det självklara valet för uppdragsgivare som värdesätter kvalitet och önskar anlita ett mäkleri som visar stort engagemang och alltid gör sitt yttersta för dem när de ska göra sitt livs affär.

Därför är det många som återkommer till oss när de ska flytta och vill ha vår hjälp igen. Många uppdrag kommer även genom rekommendationer. Redan från start blev vi även uppvaktade av bostadsutvecklare som uppskattar att samarbeta med ett mäkleri som kan vara med i ett tidigt skede och bistå med kunskap om planlösningar, materialval och prissättning. Vi är ett kunnigt team med lång erfarenhet som brinner för det vi gör.

CAROLINE HOLM

Reg. fastighetsmäklare
0706- 42 43 00
caroline@individafast.se

Jag har jobbat som mäklare i många år och sålt många hem i Stockholms innerstad.

Varje uppdrag innebär ett förtroende som jag förvaltar med stor ansvarskänsla och du ska känna dig trygg i att mäklartjänsten jag utför alltid sköts med högsta kvalitet.

Jag älskar att göra affärer och den egenskap som jag tror utmärker mig allra starkast är entusiasmen och energin att driva affären framåt och hela vägen i mål. Jag ger mig inte förrän du är nöjd och har fått högsta marknadspris.

MALIN RÖJÅS

Reg. fastighetsmäklare – nyproduktion
070-600 73 63
malin@individafast.se

Jag är registrerad fastighetsmäklare sedan ca 16 år tillbaka och har arbetat med allt från lägenheter och villor till boende i husbåt.  

Numer arbetar jag mest med nyproduktion. Och varför gör jag det? Jo för att jag får följa dig som kund, ofta under ett par år, från köpbeslut till inflyttning vilket ger mig både glädjande och omtänksamma kundrelationer. Dessutom är jag utbildad ekonom med fastighetsteknikinriktning vilket gör det extra roligt att få följa en fastighetsutvecklare från projektets inledande faser till att den fysiska huskroppen står på plats. En ofta lång och föränderlig process som alltid ger mig nya möjligheter. Och tack vare er kunder och mina underbara kollegor på kontoret så ger ni mig både energi och många härliga skratt i vardagen. 

CAMILLA SÖDERBAUM

Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Jag har arbetat som mäklarassistent hos Individa sedan hösten 2013. Jag brinner för administration och gillar att vara den som ser till att arbetet bakom kulisserna flyter på och att de administrativa delarna utförs på ett snabbt och smidigt sätt. 

Genom åren har jag lärt mig väldigt mycket av mina kollegor, framför allt inom nyproduktion där jag hjälper till med visningar, material och vid framtagandet av avtal. Mitt arbete är inte bara administrativt utan även väldigt kreativt då jag får arbeta med objektbeskrivningar, hemsidan och olika typer av tryckt material. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att jobba i ett sådant fantastiskt team där vi ställer upp och hjälper varandra där det behövs.  

Våra objekt

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!