Östergårdsvägen 35 2017-09-21T08:40:31+00:00

ÖSTERGÅRDSVÄGEN 35

Adress:­ Östergårdsvägen 35
Antal rum: 7 + 2 rum och kök
Pris: Kontakta oss för mer information
Område: Ingarö – Värmdö
Byggnadsarea: 284 + 80 m²
Tomtarea: 8 570 m²
Visning: Kontakta Iréne Hildebrandt för att boka tid för personlig visning.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708- 55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Livskvalitet i rogivande natur vid vattnet

När du börjar närma dig bostaden så infinner sig ett behagligt lugn. Naturen och omgivningen är verkligen rogivande och närheten till vattnet och båten gör det här till din egen privata oas endast 40 minuter från city.

Unikt boende som kombinerar den moderna innerstadskänslan med semesterbostad. Här finns allt du kan önska dig. Har du alltid drömt om att bli självförsörjande på grönsaker och ägg så är det här en perfekt plats. Riktigt stor tomt med plats för hönsgård, odlingar och även pool om man skulle önska.

Välkommen till Östergårdsvägen 35

Fastigheten består av 3 delar. En stor villa med en tillbyggnad i ett plan som passar perfekt för en tonåring eller egenföretagare. På tomten finns även en gäststuga som lämpar sig extra bra för långväga besökare som önskar ett eget krypin.

Huvudentrén nås från den grusbelagda parkeringsplatsen där du har gott om plats för flera bilar. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig möblerbar hall med vackert kinkergolv i stora rektangulära plattor med skimrande effekt. Bra avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren och gott om förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Till höger finns en grovingång med välutrustad tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare i pelare samt ett torkskåp gör att du har allt du behöver. Praktisk arbetsbänk med diskho och fönster ovan, förvaring i överskåp och stor skjutdörrsgarderob. Extra bekvämt med klinkergolv och golvbrunn.

Underbart badrum med spa-känsla

Från entrén når du nedervåningens underbara badrum som renoverades 2016. Med härlig spa-känsla är det här ett rum att trivas i. Badrummet är från badrumsspecialisten med helkaklade väggar och klinker i samma mörka nyans, smala mörkgrå fogar gör det extra smakfullt. Lyxigt inkaklat badkar placerat vid fönster så att du kan njuta av den vackra utsikten över naturen. Att kunna lägga sig i badkaret efter en lång dag och blicka ut över naturen, vardagslyx när den är som bäst.

Designad handdukshängare med värme från X-Frame är vackert inbyggd i väggen och en extra bred kommod och stor spegel ovanför ger ett väldigt pampigt intryck. Mycket bekvämt med spotlights i tak och komfortvärme i golv.

Modernt kök i vitt från HTH

Det här är ett kök som inbjuder till matlagning. Högblanka vita luckor med grepplister, vitvaror av högsta klass och vackert integrerad hel kyl och frys. Ett stänkskydd i glas gör det extra dekorativt.

Den stora köksön med extra bred induktionshäll, smal diskho och takhängd fläkt är hjärtat i köket. Gott om förvaring i underskåp och praktiskt med barhäng som skapar en naturlig plats att umgås medan maten lagas.

Stora fönsterpartier med infällda spotlights ger ett fantastiskt ljusinsläpp och med naturen utanför kan man inte göra annat än att njuta.

Den maskinella utrustningen i köket ger dig allt du kan önska dig med varmluftsugn, kombinerad ugn och mikro, värmelåda och vinkyl. Vackert klinkergolv som fortsätter från hallen och eftersom det är golvvärme ger det en extra skön känsla att vistas i köket.

Stora sällskapsytor

För den familjen som tycker om att ha familj och vänner på besök är den här bostaden perfekt. Här kan man sitta och njuta av goda middagar med vacker utsikt över tomten och den vackra naturen. Matplatsen smälter fint ihop med vardagsrummet som känns taget ur ett inredningsmagasin. Stort fokus har lagts på att dölja alla sladdar som är snyggt infällda i väggarna. Samtliga tv aparater i huset har samma utförande.

Övervåning med 3 sovrum, badrum och fantastisk takhöjd

Från hallen leder en snygg specialdesignad trappa upp till övervåningen. Steg i ek och stomme i stål. Snygg handledare och dekorativ infälld belysning i väggen som blir extra effektfull på kvällen. När du kommer upp på övervåningen möts du av en hall med två takfönster och en mycket smakfull platsbyggd bokhylla.

Utöver master bedroom finns två ytterligare bra sovrum i rymlig storlek med plats för stor säng, skrivbord mm.

Lyxigt master bedroom med utgång till balkong

Det här är verkligen en privat sfär i bostaden, med stora lyxiga ytor och utgång till balkongen kan du njuta av naturen och utriskten mot vattnet. Vintertid får du härlig värme och mysfaktor tack vare braskaminen och sommartid blir nätterna svala tack vare den nyinstallerade AC:n. Innan du släcker lampan på kvällen kan du blicka upp mot himlen genom takfönstret, med fjärrstyrt mörkläggningssystem får du ett mörkt sovrum för perfekt sov komfort. Den rymliga balkongen har en fantastisk utsikt och inbjuder till härliga avkopplande stunder.

För den som älskar kläder är det här rummet rena drömmen. Stor walk-in closet med utnyttjad kattvind för extra förvaring rymmer en mindre klädbutik.

Badrum med takfönster

Intill sovrummen finns ett badrum med högt till tak och takfönster. Helkaklade vita väggar i liggande sättning med grått klinkergolv och vägghängt porslin. Dekorativ kakelsättning i grått vid toalett och i dusch. Infällda nischer för förvaring i dusch samt intill tvättställ och toalett. Extra bekvämt med handdukshängare med värme och komfortvärme i golv.

Perfekt för den egna företagaren de självständiga ungdomarna

I samband med att barnen blev större beslutade familjen sig för att bygga ut huset och skapa en ”villa i villan”. Tillbyggnaden har en egen ingång med säkerhetsdörr och är utrustat med indragen fiber samt larm.

Här har stor omsorg lagts på inredningen för att skapa en tjusig bostad. Vackert klinkergolv med stora plattor i skimrande grå färg. Fina avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrsgarderober med speglar. Önskar man ha access till huvudbyggnaden når man den enkelt via skjutdörrar. Ett perfekt utförande för den egna företagaren, ett generationsboende eller för ungdomar som önskar ha en egen bostad.

Genomgående vitlaserade golv i ek, generöst med infällda spotlights i tak och golvvärme. Från hallen når du en stor tvättstuga med groventré. Nyinstallerad tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna under praktisk arbetsbänk med diskho. Gott om förvaring i under- och överskåp samt hyllplan. Tvättstugan är även utrustad med ett torkskåp och en rymlig skjutdörrsgarderob. Husets varmvattenberedare och tekniska utrustning finns även här.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Generösa sällskapsytor i kök och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk takhöjd. Det här är ett rum som inbjuder till umgänge, gott om plats för stor soffgrupp och en rejäl matplats. Även i det här huset har man lagt stort värde i att dölja sladdarna från tv och surroundsystem i väggarna. Stora fönsterpartier med skjutdörrar ut till den stora terrassen ger ett fint ljusinsläpp och skapar en härlig känsla mellan ute och inne.

Sovrumsdel med 2 sovrum och badrum

Två stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan.  Högt till tak med takfönster och fönster med utsikt mot naturen. Ett av sovrummen används idag som ett arbetsrum med en underbar platsbyggd bokhylla med plats för ett skrivbord.

Ett härligt badrum ligger mellan sovrummen med vackert helkaklade väggar i en varm grå nyans med stora liggande plattor på vägg. Högt till tak med infällda spotlights och takfönster. Dusch med takdusch och duschväggar i klarglas.

Gäststuga – perfekt för långväga besökare

Fastigheten har varit i familjens ägor under många decennier. Vid den tidpunkten var det orörd naturtomt med en liten stuga. I takt med att familjen blev större beslutade man sig för att bygga en huvudbyggnad på tomten, som senare byggdes ut.

Gäststugan totalrenoverades 2015 och i samband med det har man även installerat en tvättstuga. Huset består av kök med separat matplats och braskamin, rymligt vardagsrum med öppen spis och plats för våningssäng, separat sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum med separat tvättstuga.  Två altaner i olika väderstreck med fin utsikt mot naturen.

Huset är vinterbonat, har egen brunn och fiber indraget.

Hitta hit
FAKTA
Kommun: Värmdö – Ingarö
Byggnadsarea: 284 kvm exkl. gäststugan
Boarea: ca 72 kvm (gäststuga)
Tomtarea:  8570 kvm
Antal rum: 7 + 2 rum och kök
Varav sovrum: 5 + 1
Båtplats: Ja, avgift om 1 020 kr/år
BYGGNAD
Byggnadstyp: Enbostadshus
Byggnadsår: 1999 samt 2011
Fönster: 3-glas
Förråd: Ja, 3 st samt tält för uppställning av båt, vattenskoter mm
Uppvärmning: Bergvärme
Ventilation: Frånluft
Fiber: Ja, indraget till samtliga hus
DRIFTKOSTANDER
El, inkl värme: ca 7 000 kr/mån
Försäkring:  ca 1 711 kr/mån, fullvärdesförsäkring inkl. drulle
Vatten: 750 kr/mån, egen brunn samt ny vattenanläggning från 2017
Sophämtning: 324 kr/mån
Bredband och tv: 3 000 kr/mån, heltäckande abonnemang
Kommentar: Enligt uppgifter från nuvarande ägare. Antal personer i hushållet: 5

6247729_1-312-4_2D_print

6247729_2-312-4_2D_print

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!