Marinstadsvägen 40 2018-05-03T16:47:38+00:00

MARINSTADSVÄGEN 40

Adress:­ Marinstadsvägen 40
Antal rum: 5-6 rum och kök
Pris: 16 500 000 kr – accepterat pris
Område: Nacka
Boyta: 168 m²
Visning: Kontakta oss för att boka tid för personlig visning
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708- 55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Villa på vatten i 2 plan om ca 168 kvm

Det här är en villa som är perfekt för familjen som vill ha sommarställe och permanentboende i ett. Huset, som är ett miljöhus, är byggt av EcoReadyHouse och var inflyttningsklart i kvartal 4, 2016. Nuvarande ägare har tillsammans med ERH skapat ett modernt, unikt hus med KNX system där man valt allt med stor omsorg.

Genomgående i huset är vitmålade väggar, spotlights i tak och ett vackert ekgolv i en-stav från Kärscher. På entréplanet finns inbyggda högtalare i taket av märket Bose, det finns även en högtalare ute vid Swimspa. Fastigheten är utrustad med larm, säkerhetsdörrar och fönster samt jalusier till alla stora fönsterpartier. Man kan därför enkelt resa iväg utan att behöva tänka på huset.

Bra förvaring i förråd intill entrén samt på taket. Det miljömedvetna går igen på många ställen i huset men framförallt genom att de har solceller.

Att bo på vatten är onekligen en avslappnad boendeform. Du äger fastigheten på samma sätt som på land. Underhållsfritt material både på terrasser och fasaden samt att man inte har en tomt att sköta. Här kan du njuta i många år framöver, bara att ta nyckeln och flytta in.

Generösa sällskapsytor och modernt kök i vitt

Köket och vardagsrummet på entréplanet är i öppen planlösning vilket skapar en naturlig plats för stora sällskap. I vardagsrummet finns en gasoleldad öppen spis, perfekt för kyliga dagar då du kan slå dig ned i soffan och njuta av utsikten över vattnet.

Stort kök i vitt med högblanka vita luckor och svart bänkskiva i sten och stänkskydd. Rostfria vitvaror från Gaggenau, hel kyl och frys, vinkyl och kombinerad ugn/mikro. Här har du verkligen allt du kan önska.

Praktisk köksö skapar extra arbetsyta och extra bra förvaring i lådor. Intill köket finns en stor matplats med rum för 6-8 personer.

Relaxavdelning med bastu och Swimspa

På entréplanet finns en underbar relaxavdelning. Här kan du avnjuta en hälsodrink i vilstolar innan du kliver in i ångbastun för att sedan avsluta i ett Swimspa. Ångbastun har en glasvägg med ett färgat glas som gör att du kan se ut men inte se in. Ett swimspa är en kombination mellan pool och bubbelbad där ena delen består utav en klassisk bubbelpool och den andra, en simdel. Tack vare en strömfunktion kan du njuta av en uppfriskande simtur. Passar perfekt för både dig som är motionär eller för dig som simmar på elitnivå då man enkelt kan ställa in styrkan efter sin egen nivå.

I anslutning till relaxavdelningen finns ett badrum med dusch.

Två bra sovrum, möjligt att bli tre

Övervåningen består idag av två sovrum, ett allrum och rymligt badrum med dusch.

Master bedroom är rymligt i sin storlek med gott om förvaring i både garderober och en stor walk-in closet. Från master bedroom har du en balkongdörr ut till övervåningens terrass.

Husets andra sovrum är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. För den som behöver tre sovrum kan man enkelt dela upp allrummet för att skapa ytterligare ett sovrum. Alla befintliga rum har utgång till övervåningens terrass.

Skjutdörrar leder ut från allrummet till ett inglasat uterum som kan nyttjas året runt tack vare att det finns uppvärmning.

Från övervåningen kan du ta trappan upp till takterrassen som har extra bra förvaring i förråd.

Njut av det underbara solläget hela dagen och utsikten mot vattnet.

Tre badrum och separat tvättstuga

Huset har totalt 3 badrum. En gäst-wc med dusch i anslutning till entrén, Badrum med dusch intill relaxavdelningen samt ett rymligt badrum med dusch på övre plan. Alla smakfullt inredda i grått och vitt med vägghängt porslin och tvättställ med kommod. Dusch med väggar i klarglas och extra bekvämt med handdukshängare med värme och spotlights i tak.

Intill entrén finns även en rymlig tvättstuga. Fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och ett torkskåp som är speciellt designad för miljöhus. Bra arbetsbänk med förvaring i överskåp och ett linneskåp.

Båtplats intill huset och garageplats i huset på land

Att kunna ha båten utanför dörren är få förunnat. Intill huset finns plats för en 18 m lång båt.

Härliga sommardagar börjar med en frukost i förmiddagssolen för att sedan kunna kliva ner i båten och ta en tur ut till skärgården. Det här boendet ger verkligen en ny definition av livskvalitet.

Alla boende på vattnet är garanterade att hyra en plats i garaget i huset på land till en kostnad av ca 750 kr/mån.

Marinstaden i Nacka

Marinstaden är nu på väg att bli det fantastiska område som det förtjänar. Det sjönära boendet är attraktivt och idag finns 11 hus på vatten och en fastighet på land som rymmer 48 st bostadsrätter. Läget är perfekt. Här kan du snabbt skifta från stadens puls till din egna avkopplande oas.

I närheten

Sickla Köpkvarter erbjuder ett fantastiskt utbud av shopping. Här har de verkligen satsat på mångfald – det finns något för alla. Oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd hittar du det här. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna. I deras kvarter kan du också besöka ateljébutiker som inte finns någon annanstans.

Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i ca 150 butiker, caféer och restauranger. Här finner du full service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Det finns inte mindre än 1900 parkeringsplatser och här står du de 3 första timmarna gratis.

Barn och fritid

Det finns flera skolor i närheten bland annat Järla skola som erbjuder undervisning i åk F-6. Två närliggande högstadieskolor, Kunskapsskolan och Eklidens skola, samt att Nacka gymnasium är beläget i närheten. För mer information se www.nacka.se

Nacka erbjuder en stor mängd av fritidsaktiviteter med ett stort utbud av sporthallar, lekplatser, idrottsplatser och två stycken betongparker för skateboard, BMX och kickbike. I Sickla köpkvarter finner du även Klätterverket som erbjuder kurser, träning och tävling inom klättring.

Medley i Nacka simhall erbjuder en 25-meters bassäng med 6 banor samt undervisningsbassäng och plaskbassäng. Här anordnas det bland annat vattenträning och avkopplande motionssim med lugn musik. För mer information se medleys hemsida www.medley.se/nackasimhall

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är Tallidsgården och ligger på ca 850 meters avstånd från området. Hållplatsen trafikeras av buss 469 som går mellan Finnberget och Nacka sjukhus via Sickla station, Nacka station och Nacka Forum. Linjen trafikeras på vardagar. Från bland annat Nacka station, Sickla station och Henriksdalsviadukten kan du byta till Saltsjöbanan.

Går man istället till Finntorp kan man ta sig till T-centralen på 16-24 minuter i rusningstrafik. Här finns även nattbuss.

Från Finntorp kommer man till slussen på ca 14 minuter.

Ett populärt sätt att pendla är att ta SL-båten (Sjövägen, linje 80) från Nacka strand till Nybrokajen. Det tar ca 10-15 minuter att promenera längs vattnet till Nacka strand. Från och med i år har Sjövägen utökat sin trafik och har närmare 30 avgångar per dag.

Hitta hit
 FAKTA
Ägandeform: Friköpt
Fastighetsbeteckning: Nacka Sicklaön 13:133
Kommun: Nacka
Församling: Nacka
Område: Marinstaden
Boarea: 168 Kvm
Antal rum: 5-6 rum och kök
Varav sovrum: 2-3
BYGGNAD
Byggnadstyp: Friköpt villa på vatten
Byggnadsår: 2016
Förråd: Ett på takterrassen samt ett intill entrén
Energideklaration: Utförd – 2018-03-18
Energideklarations-ID: 829638
Energiklass: B
Energiprestanda: 40 kWh/kvm och år
Garage: Garanterat 1 plats i huset på land, ca 750 kr/mån.
DRIFTSKOSTNADER
El: 1 900 kr/mån inkl Swimspa
Försäkring: 650 kr/mån
Renhållning: ca 165 kr/mån
Kommunalt VA: ca 85 kr/mån
TV: från 49 kr/mån
Bredband: från 299 kr/mån
Antal personer i hushållet: 2 vuxna
Energideklaration
Kontakta oss för att få ta del av besiktningsprotokollet.

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!