FABRIKÖRVÄGEN 18

Adress:­ Fabrikörvägen 18
Våningsplan: 3 tr, hiss
Antal rum: 3 rum och kök
Pris: 6 995 000 kr, utgångspris
Område: Nacka Strand
Boyta: 96 m²
Månadsavgift: 4 795 kr/mån
Visning: Vi erbjuder endast personliga visningar.
Kontakta oss för att boka tid.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välkommen till Fabrikörvägen 18

Välkommen till den här underbara lägenheten i populära Nacka Strand som tack vare sitt läge har en trollbindande utsikt mot inloppet. Mycket fint renoverad 2015 då nuvarande ägare gjort en helrenovering genom att bland annat flytta köket och öppna upp planlösningen för att ta till vara på utsikten på bästa sätt. Generös balkong mot vattnet skapar en fin plats att njuta av de passerande båtarna och den underbara skärgårdskänslan.

Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med underbar utsikt

Det här är ett kök som gjort för den som älskar att laga mat och samtidigt kunna umgås med familj och vänner. Gott om förvaring i över och underskåp med högblanka luckor i vitt. Stor köksö med spis och nedsänkbar bänkfläkt samt vinkyl. Extra praktiskt med diskho även i köksön. Rostfria vitvaror från Miele och Bosch. Kökets maskinella utrustning erbjuder allt du kan tänkas behöva. Stor kyl och frys från Miele och inbyggd kaffemaskin och kombinerad ugn/mikro i arbetshöjd från Bosch. Integrerad diskmaskin. Intill köket finns gott om utrymme för en stor matplats för 6-8 personer.

Från kök och vardagsrum når du den stora balkongen. Tack vare att huset ligger på en höjd får du en makalös utsikt över inloppet. Njut av det aktiva båtlivet året runt och se naturens skådespel skifta mellan säsongerna.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar gott om sällskapsyta och i vardagsrummet ryms en stor soffgrupp och en smakfull arbetsplats. Från arbetsplatsen har du en vacker utsikt mot naturen och trappan ner mot Nacka Strand och Njuta SPA. Bra förvaring i stora skjutdörrsgarderober.

Master bedroom med en-suite badrum

När du kliver in i det stora sovrummet så möts du av en rofylld hotellkänsla, med gardiner från golv till tak. Smakfullt målad fondvägg i en naturnära nyans skapar värme i sovrummet. Här har du plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan. Gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderober.

Unikt en-suite badrum med helkaklade väggar i en matt vit nyans med ljusgrått klinkergolv. Vägghängt porslin, tvättställ med högblank grå kommod och spegelskåp med belysning. Praktisk arbetsbänk ovan kombimaskin från Siemens. Duschvägg i klarglas ramar in en tak- och handdusch på ett stilrent sätt. Två stycken infällda nischer skapar avlastningsyta. Handdukshängare med värme.

Den dekorativa väggen delvis i glas in till badrummet med sina frostade partier skapar en mycket internationell hotellkänsla.

Sovrum 2 med utsikt mot naturen och vattnet

Lägenhetens andra sovrum har en vacker utsikt mot naturen och vattnet.  Att kunna ligga i sängen och se båtarna passera utanför är få förunnat. Storleken på rummet lämpar sig bra som gästrum, kontor, barn- eller tonårsrum. Det är bara fantasin som sätter gränser. Här får du plats med dubbelsäng och du har gott om förvaring i 4 garderober bakom skjutdörrar.

Välkomnande hall med bra förvaring

När du kliver in i bostaden möts du av en delvis möblerbar hall med bra förvaring i garderober bakom skjutdörrar i vitmålat glas.

Genomgående i lägenheten är det något nedsänkta taket med generöst med infällda spottar och ett vackert ljus laserat parkettgolv. I samband med renoveringen har nuvarande ägare bytt ut strömbrytarna.

Från hallen når du en touchpad som styr belysningen och man har möjlighet att koppla flera funktioner till detta styrsystem

Helkaklat badrum med hotellkänsla

Från hallen når du bostadens stora badrum. Vackert helkaklade väggar med stora liggande plattor i en matt vit nyans och ljusgrått klinkergolv. Vägghängt porslin, tvättställ med högblank kommod i grått. Spegelskåp med belysning. Badkar med praktisk duschvägg i klarglas. Smakfulla små nischer ovan badkaret ger perfekt avlastningsyta.

Nacka Strand – en livfull stadsdel som värdesätter livskvalitet

Nacka Strand är ett växande område som ligger mellan stad och skärgård. Ta båten in till stan med SL-kortet eller buss 443 som tar dig till Slussen på ca 15 minuter. Kring det lilla torget i centrumet samsas flera restauranger, ett bageri, en blomsteraffär, bank mm. Precis intill vattnet ligger Restaurang J, en mycket trevlig restaurang som beskrivs som ett marint brasseri.

Skulle du sakna något är det inte långt till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med ca 150 butiker.

Området hamnade lite i fokus i början av 2016 då Stockholm Fashion District slog upp portarna. Det nya modekvarteren är tänkt att vara en levande knutpunkt för inköpare och säljare. Under dess tak ryms allt från mässor till inspirerande showrooms.

Nacka Strand befinner sig i en utvecklingsfas och förändras varje dag. I takt med att området utvecklas och växer breddas utbuden och möjligheterna framåt. Redan idag finns alla förutsättningar för livskvalitet.

Föreningen – Brf Gustafshög 1, Nacka Strand

Föreningen har 67 lägenheter i fyra flerbostadshus på fastigheten Nacka Sicklaön 369:38, Nacka Kommun. Inflyttning ägde rum 2000.  Utöver fastighetens areal om 3 319 kvm och bruksarea (lägenhetsyta) bostäder om 6 656 kvm, äger föreningen ett källsorteringshus. Föreningen ha ringa hyresgäster, varken bostäder eller lokaler.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Frubo AB i Linköping och den tekniska förvaltningen sköts av MFS Fastighetsförvaltning AB. En fastighetsskötare gör en genomgång av husen varannan vecka.

Husvärdar: Föreningen har frivilliga husvärdar som står till förfogande vid behov som en första insats vid felanmälan för att minimera dyra akututryckningar av fastighetsskötaren och samtidigt öka tillgängligheten för medlemmarna.

Nacka Strands-projektet
Ombyggnaden av intilliggande kontorshus till bostadsrätter har pågått under hela 2017 och väntas vara klart sent 2018 eller tidigt 2019. Mer information finns i årsredovisningen för 2017.

Ekonomi
Föreningens långfristiga skulder på 40 800 000 kr består av ett bundet lån till Swedbank på 25 200 000 kr samt två lån till Handelsbanken till totalt 15 600 000 kr, varav ett med bunden ränta och ett med rörlig ränta. Föreningen har under 2017 amorterat 950 000 kr.

Föreningen har ett positivt resultat och ett positivt kassaflöde för 2017.

Väsentliga händelser under räkenskapsåret 2017
Föreningen tecknade 2016 ett kollektivt avtal med Telia avseende bredband, TV och telefoni. Avtalet är på tre år och kommer ge medlemmarna väsentligt lägre pris än individuella avtal. Styrelsen tog också beslut om att installera ett nytt fastighetsnät som möjlighet snabbare bredband för de som önskar. Kostnaden för Teliaavtalet ingår i månadsavgiften.

Ett nytt fastighetsnät togs i drift den första mars för att säkerställa och möjliggöra ett säkrare och stabilare nätverk.

Underhåll under 2017
Plåtarbeten på terrasser i hus 12
Brandskydd i källsorteringshuset
Nya ljusrelä (skymningsomkopplare) i samtliga hus
Ny tvättmaskin i tvättstugan i hus 20

Årsstämman 2017 beslutade att avsätta 456 395 kr till underhållsfonden. I mån av utrymme kommer även fortsättningsvis större avsättningar än stadgarnas minimibelopp på 220 000 kr föreslås årsstämman. Underhållsplanen har uppdaterats under 2017.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Nacka
Boarea: 96 Kvm
Antal rum: 3 rum och kök
Varav sovrum: 2
Våning: 3, souterränghus
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 430304
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2000
Fönster: 3-glas
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft
EKONOMI
Avgift: 4 795 kr
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, TV, telefoni och bredband (leverantör Telia)
Andelstal, förening: 1,452
DRIFTKOSTANDER
El: 425 kr/mån
Försäkring:  258 kr/mån
Totalt: 683 kr/mån
FÖRENING
Namn: Brf Gustafshög 1
Organisationsnummer: 769604-6999
Energideklaration, utförd: 2008-06-30
Energiprestanda: 126 kWh per kvm och år

Planlösning-fabrikörvägen-18

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!