Barrskogsvägen 11 2017-09-11T11:45:32+00:00

BARRSKOGSVÄGEN 11

Adress:­ Barrskogsvägen 11
Våningsplan: 2 tr, hiss
Antal rum: 4 rum och kök
Pris: 3 895 000 kr
Område: Tyresö Skogsstad
Boyta: 99 m²
Månadsavgift: 5 394 kr/mån
Visning: Allmän visning tisdag 19/9 kl. 18.30 – 19.00. Söndag 24/9 kl. 12.00 – 12.45. Ring för personlig visning.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708- 55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välkommen till Barrskogsvägen 11

Det här är en bostad som inbjuder till umgänge. En öppen planlösning med stort vardagsrum och matplats upplevs som bostadens hjärta. JM som har byggt huset har tagit vara på solljuset och utsikten vilket märks i den genomtänkta planlösningen. Tre fönsterpartier som vetter ut mot naturen ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I vardagsrummet har du gott om plats för stor soffgrupp och tv samt flera möblerbara väggar.  Matplatsen rymmer ett större bord med plats för 6-8 personer.

Ett mustigt och fint kök från Marbodal med mörkgrå luckor och ljus laminatskiva. Stora kakelplattor i en varm grå nyans skyddar väggen mellan skåp och bänk yta. Köket, som nås från både matplatsen och hallen, är mycket välplanerat och har en fin kombination av funktion och design. Utrustat med hel kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikro. Lättskötta och tåliga ytor underlättar vardagen och kökets utformning lockar till matlagning. Oavsett om det är en snabb vardagsmiddag eller tre rätters för släkt och vänner så är det här ett kök att trivas i.

Master bedroom med gott om förvaring

Från vardagsrummet når du ett rymligt master bedroom. Här finns gott om plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan. Ypperligt med bra förvaring i stora skjutdörrsgarderober längs ena väggen.

I anslutning till vardagsrummet finns en gäst-wc med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Ena väggen är helkaklad med vita större rektangulära plattor i liggande sättning. Längs den kaklade väggen finns ett tvättställ i vitt och ett mindre badrumsskåp med spegelglas och belysning.

Två sovrum och rymlig balkong

Lägenhetens två andra sovrum vetter ut mot balkongen och är perfekta som barnrum, gästrum eller kontor. Båda sovrummen har bra förvaring i garderober.

Från sovrum 2 når du den stora fina balkongen. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och enkelt möblera med balkongsoffa och flera blomsterarrangemang. Golvet är klätt med trätrall som skapar en ombonad känsla.

Entré med bra förvaring och stort badrum

När du kliver in i bostaden har du gott om förvaring i skjutdörrsgarderober till höger. Bra möblerbar hall för byrå och spegel. Genomgående parkettgolv i mattlackad 3-stavig ek, målade väggar och snygga spegeldörrar i vitt.

Ett stort badrum ligger i anslutning till sovrummen och är utrustat med dusch i klarglas, tvättställ med kommod och spegel med belysning. Även det här badrummet är inrett med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Extra bekvämt med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Stora överskåp i vitt ger bra förvaring och JM:s egendesignade torkställning skapar ca 10 m torklängd för alla de plagg som inte tål att torktumlas.

Personlig visning

Det här är en bostad som måste upplevas på plats. Önskar ni se lägenheten innan allmän visning så erbjuder vi personliga visningar. Kontakta gärna ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, för att boka tid.

Föreningen – Brf Skogsgläntan i Tyresö

Organisationsnummer: 769628-4574

Föreningen förvärvade fastigheten Skogsgläntan 1 den 10 juni 2015 och lagfart erhölls den 22 mars 2016. Föreningen består av 86 st bostadsrättslägenheter fördelade på 4 huskroppar. Föreningen är en äkta förening.

Föreningen disponerar över 80 st parkeringsplatser varav 35 st i garage, till detta är det separat kö. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygghansa.

Förvaltning
Föreningen har tecknat avtal med JM för teknisk och ekonomisk förvaltning.

Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns styrelserum, cykelrum, barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd.

För mer information se Årsredovisningen 2016.

Närområdet

I Tyresö skogsstad har JM byggt flera etapper. Här förenas närheten till naturen och staden på ett mycket smakfullt sätt. Från bostaden har du ca 200 m till närmaste busshållplats.

Nära till Tyresö centrum för shopping, restauranger och direktbussar till Stockholm city.

Fresh Fitness

10 minuters gångväg från bostaden ligger gymmet Fresh Fitness. I ett tidigare bageri ligger nu detta gym som kan stoltera med 1300 kvm lokalyta, ljust och luftigt med hela 10 meter i takhöjd.

Fresh Fitness erbjuder allt från gruppträning till friviktsavdelning. Gymmet har mycket generösa öppettider och är öppet mellan 05-24 alla dagar.

Tyresö centrum

Centrumet som invigdes redan 1965, fast då under ett annat namn, och glasades in till en galleria 1992. Här erbjuds ett brett shoppingutbud för att täcka både vardagens och helgens behov. Två stora matbutiker med generösa öppettider, systembolag, gym, bibliotek, caféer och restauranger.

Från Tyresö centrum går flertalet bussar och man når Gullmarsplan på ca 20 minuter.

Barn och fritid

Inom gångavstånd från bostaden finns flera skolor och förskolor för elever från fk-9. Många av dessa erbjuder även fritidshem. För mer information om detta se www.tyreso.se

Tyresö kommun erbjuder barn och unga en mängd olika fritidsaktiviterer. De har tacksamt samlat alla i en broschyr som de kallar ”Kul fritid”. I den samlas informationen om kommunens föreningar och verksamheter, allt från amerikansk fotboll, hockey och basket till teater, musik och dans. Det finns verkligen något för alla. För mer information se www.tyreso.se

Natur

I kommunen finns många grönområden med härliga promenadstråk. Tanken är att promenadstrålen ska vara lätta att gå och ha bra framkomlighet med barnvagn. Kommunen har även skapat kartor över de olika stråken.

Tyresö består till stor del av naturreservat vilket leder till att man alltid har nära till naturen. Söker man efter motionsspår så är områdena norr och söder om Alby friluftsgård att rekommendera. Här finns el-ljusspår, utegym och en 18-håls discgolfbana.

Tyresö golf

Som en vacker oas ca 500 meter från Tyresö centrum ligger denna omväxlande golfbana. Här blandas park- och skogsbana med mycket vatten i spel för att ge en så komplett golfupplevelse som möjligt.

Förutom en 18-håls bana erbjuds även en driving range, kurser, minigolf, butik och restaurang.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Tyresö
Boarea: 99 Kvm
Antal rum: 4 rum och kök
Varav sovrum: 3
Våning: 2
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 81104
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glas
Balkong: Ja
Förråd: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft med värmeåtervinning
EKONOMI
Avgift: 5 394 kr
Ingår i avgiften: Värme, Kallvatten, Förråd
Ingår ej i avgiften: Varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Obligatoriskt tillägg: Triple play via Telia, 220 kr/mån
Andelstal, förening: 1,4054%
DRIFTKOSTANDER
El: ca 550 kr/mån
Försäkring:  226 kr/mån
Triple play: 220 kr/mån
Totalt: 996 kr/mån
FÖRENING
Namn: Brf Skogsgläntan i Tyresö
Organisationsnummer: 769628-4574

6163252_1-312-5_2D_web

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!