Sickla kanalgata 51 2017-08-18T08:02:22+00:00
Såld
Såld

SICKLA KANALGATA 51

Adress:­ Sickla kanalgata 51
Våningsplan: 2 tr, hiss
Antal rum: 4 rum och kök
Pris: 6 700 000 kr accepterat pris
Område: Stockholm
Boyta: 97 m²
Månadsavgift: 5 797 kr/mån
Visning: 
Vi erbjuder personliga visningar före allmän visning.
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708- 55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Sickla kanalgata 51, 2 tr

En perfekt planerad 4.a som är vackert belägen med utsikt mot kanalen. Stor solig balkong och en attraktiv fönstersättning gör lägenheten till något alldeles extra. Vi erbjuder personliga visningar innan allmän visning. Kontakta gärna Iréne Hildebrandt, 0708-55 03 11, för att boka tid.

Vackert läge med utsikt mot kanalen

Välkommen till en perfekt planerad 4.a där varenda kvadratmeter är väl tillvaratagen. Med sitt vackra läge med utsikt mot kanalen kan du njuta av en stor solig balkong. När fastigheten byggdes sattes stort värde vid att få en arkitektur som ger en mer kontinental känsla. Här har man satsat mycket på en attraktiv fönstersättning både på höjden och längden där nästan alla fönster är öppningsbara. Det höga läget gör att lägenheten blir mycket ljus och trivsam. Tre bra sovrum och ett kök med stor matplats där man kan sitta många. Vardagsrummet omsluts av den fina fönstersättningen. För den familj som behöver mycket förvaring är den här lägenheten optimal med två stora klädkammare och bra förvaringsmöjligheter i hallen. Det här är en lägenhet att trivas i.

Stort utbud av restauranger butiker och mycket bra kommunikationer

Att bo i Hammarby Sjöstad innebär att du har nära till Södermalm och det stora utbud av restauranger och butiker. För den som älskar att shoppa är Sickla Köpkvarter ett perfekt alternativ där det är ett rikt utbud av butiker och mataffärer. Även Ringen vid Skanstull erbjuder bra shopping.

Det är utmärkta kommunikationer. Du har tvärbanan som sträcker sig från Sickla Udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen och buss 71, 74 samt nattbuss 96. På ett kort promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten tar dig mellan Södermalm, Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen.

Vi erbjuder i första hand personliga visningar. Välkommen att kontakta Iréne Hildebrandt, 08-121 506 01, för att boka tid för personlig visning.

Bostadsrättsföreningen

Brf Hammarby Strand är en bostadsrättsförening i Hammarby Sjöstad med adresserna Sickla Kanalgata 32-34, 45-51 samt Lugnets Allé 53-57.

Föreningen består av tre hus: Brohuset, Kanalhuset och Alléhuset. Dessa byggdes i början av seklet och inflyttningen skedde mellan februari 2001 och mars 2002. I föreningens fastigheter finns 110 bostadsrätter, 5 lokaler, 33 bilplatser och 5 MC-platser.

En damm av svart basalt sten möter besökaren vid huvudentrén till gården. Gården har en upphöjd plats där en trädplantering av rödek ramar in gräsmattan i mitten.

TV och bredband

Föreningen har ComHem och Bredbandsbolaget som leverantör av TV. Föreningens avtal omfattar ComHems analoga utbud med vissa förändringar. I praktiken motsvarar det som sänds ut i föreningens analoga nät det marksända utbudet. Respektive bostadsrättsägare kan komplettera TV-kanalerna genom att teckna ett eget avtal för digital-TV med ComHem eller Bredbandsbolaget. Egen parabol eller antenn får inte uppsättas

Föreningen har ett gruppavtal med Bredbandsbolaget avseende bredband och IP-telefoni. Samtliga lägenheter har tillgång till 250 Mbit/s upp och 100 Mbit/s ned och gratis IP-telefoni. I detta avtal ingår även en kostnadsfri premiumrouter med stöd för 802.11ac och 5 Ghz (fn. Technicolor TG799vac Xtream).

Avgiften 125 kr/mån debiteras samtliga lägenheter automatiskt på hyresavierna.

Cykelrum och föreningslokal

I den bortre änden av garaget (nedgång från portarna som vetter ut mot Hammarby Allé) så finns ett stort cykelrum där de boende kan vinterförvara sina cyklar.

Föreningen har en föreningslokal som kan hyras av föreningens medlemmar. Lokalen finns under tobaksbutiken och går att nås utifrån via en trappa ner eller ifrån porten till höger om tobaksbutiken. Den är utrustad för fest eller andra gemensamma aktiviteter. I lokalen finns spis, kyl (inkl ett litet frysfack), diskmaskin, kastruller, glas, porslin och bestick.

På onsdagarna så spelar de som kan bridge.

På torsdagarna är det pingiskväll. Det kostar 240 kronor att hyra lokalen 1 dygn (00.00-23.59). Gemensamma aktiviteter som pingis och bridge är kostnadsfria. Kostnaden kommer som en tilläggsdebitering på nästkommande kvartalsavisering. Lokalen får endast hyras under ett dygn i taget och får inte användas för övernattning.

Parkering och bilpool

Föreningen har 25 garageplatser, inklusive 4 laddplatser, och 8 parkeringsplatser utefter Sickla Kanalgata. Föreningen tillämpar raka köer till garageplats resp. parkeringsplatser. För att ställa dig i kö kontaktar HSB Service Center. Platserna hyrs enbart ut till medlemmar i Brf Hammarby Strand. Månadshyra: Garageplats 1700 kr. Garageplats med laddplats 2000 kr, parkeringsplats 800 kr, MC-plats i garaget 750 kr.

För den som inte vill äga bil så är bil pool ett utmärkt alternativ. En sådan finns i Hammarby sjöstad. Se vidare på http://www.hammarbysjostad.se/ under service/bil pool.

Varje vår och höst så träffas medlemmarna och grillar korv på en gårdsdag. Förutom att då få träffa sina nya grannar så har man också möjlighet att följa med på en mycket uppskattad rundvandring i fastigheterna. Då går man igenom och tittar på alla lokaler och berättar även lite om vilka projekt som pågår samt lite av föreningens historia.

Det finns en gårdsgrupp som arbetar med miljön på våra gårdar samt andra projekt som rör gemenskapen i föreningen. Att driva egna idéer och förslag är varmt välkomna! Vill man vara med i gruppen så kontakta styrelsen@hammarbystrand.se.

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Lägenhet
Kommun: Stockholm
Församling: Sofia
Boarea: 97 Kvm
Antal rum: 4 rum och kök
Våning: 2
Hiss: Ja
Lägenhetsnummer: 99-2687-1-7
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt
Byggnadsår: 2001
Fönster: 3-glas
Balkong: Balkong
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Värmeåtervinning
Tv- Internetutbud: Com Hem och Bredbandsbolaget
EKONOMI
Avgift: 5 797 kr Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband & IP-telefoni om 125 kr faktureras i samband med avgiftenAndelstal, förening: 0.92920%
DRIFTKOSTNADER
El: 400 kr/mån
Försäkring: 227 kr/mån
Totalt: 627 kr/mån
Kommentar: el, schablonberäknad
FÖRENING
Namn: HSB Brf Hammarby Strand
Organisationsnummer: 769602-1703

Individa-Sickla-Kanalgata-51-170630-Planlosning

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!