Levins gränd 13 2017-10-19T10:47:51+00:00
Såld
Såld

LEVINS GRÄND 13

Adress:­ Levins gränd 13
Antal rum: 5 rum och kök
Pris: 4 075 000 kr
Område: Vega – Haninge
Boyta: 105 m²
Månadsavgift: 5 120 kr/mån
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708- 55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Välkommen till Levins gränd 13

Nu har du chansen att bli den andra ägaren av detta fantastiska bostadsrättsradhus i populära Vega. Bo i en växande stadsdel med fokus på hållbarhet och närhet. Här ska blandad bebyggelse och goda kommunikationer samsas för att skapa en levande plats. Området präglas av naturen och mitt i Vega ligger ett naturreservat.  Med närhet till centrala Handen och Haninge centrum samt till Port 73 så är det här ett perfekt läge att bo på.

Kärnhem har byggt flera etapper i Vega och intresset för deras bostäder har varit mycket stort. I mars-juni 2016 stod dessa radhus inflyttningsklara. Beläget längs en lugn trädgårdsgata i ett kuperat område hittar du detta fina radhus. Med en plattsatt uteplats på framsidan av huset och en rymlig altan på baksidan med tillhörande gräsmatta kan du njuta av egen tomt och låta barnen springa fritt.
Intill huset finns en carport samt utrymme för ytterligare 2 bilar på uppfarten.

Kök i vinkel med utsikt mot gården mellan husen

Till vänster om entrén ligger ett rymligt och fint kök i vinkel med blanka luckor i vitt. Stor matplats intill fönsterparti som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här kan du blicka ut över gården som ligger mellan husen.

Gott om förvaring i över- och underskåp, inbyggd ugn och mikro i vitt, keramikhäll och hel kyl och frys. Spotlights i tak samt under överskåpen ger en bra arbetsbelysning och gör det här till ett kök att trivas i.

Härligt vardagsrum med utgång till altan

Vardagsrummet är rymligt i sin storlek och inbjuder till umgänge. Stora fönsterpartier mot altanen släpper in ljuset på ett mycket vackert sätt, extra ljusinsläpp från fönster ut mot carporten. Gott om möblerbara väggar ger plats för favoritmöblerna.

Den stora altanen nås från vardagsrummet och rymmer en generös matplats. Till bostaden hör en gräsmatta som är bra i sin storlek och inbjuder till lek. Gräsmattan är smakfullt avgränsad med en låg häck.  Som avskiljare till närmaste grannen har man satt upp en smakfull avskärmning i trä mellan altanerna. På baksidan finns även ett förråd.

Badrum på nedre plan med tvättpelare

Helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv och dusch med vikbara väggar i klarglas. Tvättställ i vitt med tillhörande kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare i pelare, handdukshängare samt ett skåp för extra förvaring utnyttjar utrymmet på ett mycket bra sätt.

Välkomnande entré

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med klinker på golv i stora mörka plattor. Plats för avhängning, stor spegel och förvaring i byrå intill trappen. Förrådet under trappen till övervåningen skapar gott om förvaringsmöjligheter. Genomgående i bostaden är ekgolv och vita målade väggar.  Bostaden är utrustad med larm via Sector Alarm.

Övervåning med 4 sovrum och badrum

En trappa i ek leder upp till övervåningen som består av fyra sovrum och ett badrum. Här har man skapat ett sovrum/arbetsrum av ytan som tidigare varit ett allrum, perfekt för den stora familjen.

Ett master bedroom med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord på vardera sidan.

De övriga 3 sovrummen är perfekta som barnrum, gästrum eller kontor. Gott om plats för enkelsäng och skrivbord för den som önskar. Alla sovrum är utrustade med en garderob.

I badrummet på övervåningen finns ett badkar, kommod i vitt med spegelskåp och handdukshängare. Vackert helkaklat i samma utförande som badrummet på nedre plan med mörkgrå klinkerplattor på golv och vita större plattor i en liggande sättning på väggen.

Personlig visning

Det här är en bostad som måste ses på plats. Önskar ni se bostaden innan allmän visning, kontakta oss gärna för att boka tid.

Brf Skogsparken 3 i Haninge

Föreningen består av 28 st bostadsrätter och har god och stabil ekonomi. Inga avgiftshöjningar är för närvarande planerade. Inga större underhåll av fastigheterna är planerade de närmaste åren. Medlemmarna i bostadsrättsföreningen äger tillsammans föreningens byggnader och mark.

Juridiska personer godkänns ej som medlemmar.

I stort kan man säga att föreningen/styrelsen svarar för de yttre underhållen för husen, medan de enskilda medlemmarna svarar för skötseln och underhållet av de inre av bostadsrätten. Varje medlem ansvarar för att hålla uteplats och skötselområde i gott skick.

Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.
Fastigheten är försäkrad i Moderna Försäkringar.
Föreningens båda fastighetslån är upptagna hos Swedbank, för mer information se Årsredovisningen 2016.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är Ishavsvägen och ligger ca 450 m från bostaden. Hållplatsen trafikeras av busslinje 835 som går mellan Tungelsta och Vega. Härifrån tar man sig enkelt till pendeltåget.

År 2019 är det sagt att det ska öppnas en ny pendeltågsstation i Vega, denna kommer inte att ligga långt ifrån bostaden och i takt med att området växer ökar kommunaltrafiken.

För mer information se www.sl.se

Hitta hit
FAKTA
Ägandeform: Bostadsrätt – Radhus
Kommun: Haninge – Vega
Boarea: 105 Kvm
Antal rum: 5 rum och kök
Varav sovrum: 4
Radhusnummer: 00026
BYGGNAD
Byggnadstyp: Bostadsrätt, radhus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glas
Altan: Ja
Förråd: Ja
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump från Nibe som förser hushållet med värme och varmvatten
Ventilation: Mekanisk frånluft
EKONOMI
Avgift: 5 120 kr
Ingår i avgiften: Triple play via Telia
Andelstal, förening: 0,03571
DRIFTKOSTANDER
El, inkl värme: 800 kr/mån
Försäkring:  224 kr/mån
Vatten: 200 kr/mån
Sophämtning: 178 kr/mån
Totalt: 1 402 kr/mån
Kommentar: Enligt säljarens uppgifter
FÖRENING
Namn: Brf Skogsparken i Haninge
Organisationsnummer: 769628-6322

6184319_2-312-4_2D_print

6184319_1-312-4_2D_print

Öppna PDF

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!