Marinstadsvägen 222018-10-17T02:42:04+00:00

MARINSTADSVÄGEN 22 – SJÖVILLORNA

Adress:­ Marinstadsvägen 22
Antal rum: 5 rum och kök
Pris: 11 695 000 kr – fast pris först till kvarn
Område: Nacka
Boyta: 157 m²
Visning: Kontakta oss för att boka tid för visning!
Iréne Hildebrandt
Fastighetsmäklare
0708-55 03 11
irene@individafast.se
Camilla Söderbaum
Mäklarassistent
08-121 506 01
camilla@individafast.se

Marinstadsvägen 22 – Sjövillorna

I en havsvik nära stan bygger vi din boplats på jorden. Direkt på vattnet i lugna, skyddade Svindersviken vid Stockholms inlopp bygger Aquavilla Produktion AB 12 arkitektritade Sjövillor, granne med skog och skärgårdsklippor. Några distansminuter från ytterdörren öppnar sig hela Stockholms skärgård. Det är den ena sidan av läget. Den andra handlar om en omedelbar närhet till innerstadens hela utbud och till Kvarnholmen på andra sidan viken. Älskar du hav och skärgård men vill bo nära shopping, nöje och kulturliv är det här helt enkelt din boplats på jorden. Kontakta ansvarig mäklare Iréne Hildebrandt, 08-121 506 01, för att boka tid för personlig visning.

I en havsvik nära stan

Direkt på vattnet i lugna, skyddade Svindersviken vid Stockholms inlopp bygger Aquavilla Produktion AB 12 arkitektritade Sjövillor, granne med skog och skärgårdsklippor. Och några distansminuter från ytterdörren öppnar sig hela Stockholms skärgård. Det är den ena sidan av läget. Den andra handlar om en omedelbar närhet till innerstadens hela utbud och till Kvarnholmen på andra sidan viken. Älskar du hav och skärgård men vill bo nära shopping, nöje och kulturliv är det här helt enkelt din boplats på jorden.

Ditt hem på vattnet

Du öppnar dörren och andas in sjöluften, äter frukost vid bryggkanten, gör loss båten och styr in mot Stockholm city. Efter jobbet kanske det blir sen middag på altanen i flödande kvällssol. Kanske skickade du ett mail redan på morgonen med ”tar ledigt idag” till kontoret och styrde mot Dykarbaren i Sandhamn för en lunch. Du väljer.

Sjövilla 157

Sjövilla 157 är den minsta modellen av de 12 marint präglade och högkvalitativa Sjövillor som nu byggs. De kommer ligga stadigt förankrade längs med den stora t-bryggan. Här lägger du till med din egen båt vid långsidan av din villa där du har plats för en båt som är 10 meter lång. Här bor du som exklusiv ägare till en av Stockholms få, äkta sjötomter. Ett mer marint läge för en bostad hittar du inte.

Inredning av första klass

Alla material och all utrustning i Sjövillorna är noga utvalda för att fungera optimalt i marin miljö. Hantverksskicklighet spelar en avgörande roll för våra val. Köken är platsbyggda, vitvarorna av högsta klass, och ytmaterialen är så långt det är möjligt i slitstarka naturmaterial som bara blir vackrare med åren.

Kök

Ett öppet kök med utvalda material i varje detalj inbjuder till långa, sköna middagar med familj och vänner. Här har kocken direkt kontakt med sina gäster i matsalsdelen. Och det saknas ingenting som en krävande kock kan tänka sig. Luckorna är släta och lackerade i varmgrå och mörkblå nyanser – tillverkade på beställning av Hylte Special­snickerier. Det gråpigmenterade ek­golvet, den diskreta takbelysningen och bänkskiva samt stänkskydd i kalksten förstärker det eleganta intrycket. Ett modernt, förstklassigt kök där matlagning och samvaro kan mötas.

Vardagsrum

Ljuset flödar genom stora fönsterpartier och skjutdörrar på såväl entréplanet som i allrummet en trappa upp. Interiörernas färgval är genomgående sobra och dämpade med materialval som balanseras med designmässiga utropstecken. Från Sjövillans sällskapsytor har man direktaccess till den omgivande bryggan och, en trappa, upp till en stor terrass. I entréplanet kan man slå sig ner framför en elegant Contura braskamin och blicka ut över vattnet. Om man nu inte väljer att kliva ner från badstegen från den omgivande bryggan och ta en simtur ut i viken.

Badrum

Varje Sjövilla är utrustad med ett generöst duschrum i entréplanet och ett stort, inbjudande badrum i anslutning till de tre sovrummen. Granitkeramik i både golv och väggar är bara en av de genomtänkta detaljer som skapar en lugn och harmonisk miljö. Här finns också både infälld spegel och skjutbar sminkspegel. Badrumsmöblerna och tvättställen kommer från Hafa och den prisbelönta serien Edge. Sammantaget handlar det om bad- och duschrum som är av yppersta klass och som gör det betydligt behagligare att möta morgonen.

Sovrum

Sjövilla 157 har tre sobert inredda sovrum och ett spatiöst master bedroom i villans bottenvåning. Här finns också det stora och luxuösa badrummet. Alla tre sovrum ger ett tyst och rofyllt intryck direkt när man öppnar dörren. En förklaring till den rogivande atmosfären är sovrummens placering i den välbyggda kassun som vilar direkt på vattnet. Här sover man med behagliga kluckandet från vikens vatten direkt utanför sovrumsfönstret. På bottenvåningen har man också tillgång till väl tilltagna förvaringsutrymmen.

Sjöliv, stadsliv och ett rikare liv

Från din nya Sjövilla har du bara några minuters bilresa till Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, skolor och annan service. Via en av Stockholms vackraste broar promenerar du till Kvarnholmen på några minuter. Med egen båt når du snabbt innerstadens shopping och nöjen.

Grundat på 25 års forskning

Sjövillans konstruktion är ett resultat av 25 års forskning och utveckling av bostäder som ska kunna ligga i vatten år ut och år in. Flytkroppen utgörs av en betongkassun som ger oerhört stadig flytkraft. De är konstruerade och byggda enligt bronorm L100, vilket innebär att de klarar att ligga i vatten i över 100 år. Minst. Utan torrsättning eller underhåll.

Vi erbjuder personliga visningar på Individas kontor där vi visar modellen och material. Önskar ni komma på en visning så är ni välkomna att höra av er så bokar vi en tid.

För mer information se www.sjovillorna.se

I närheten

Sickla Köpkvarter erbjuder ett fantastiskt utbud av shopping. Här har de verkligen satsat på mångfald – det finns något för alla. Oavsett om du är intresserad av kläder, skor, inredning, elektronik, böcker, spel, sport eller husgeråd hittar du det här. Mindre specialbutiker ligger vägg i vägg med de stora etablerade kedjorna. I deras kvarter kan du också besöka ateljébutiker som inte finns någon annanstans.

Nacka Forum är ett av Sveriges största köpcentrum fullt av bl.a. mode, hobby, teknik och mat. Här finns allt du behöver i ca 150 butiker, caféer och restauranger. Här finner du full service, så som bank, vårdcentral, biltvätt, skomakare och kemtvätt. Det finns inte mindre än 1900 parkeringsplatser och här står du de 3 första timmarna gratis.

Barn och fritid

Det finns flera skolor i närheten bland annat Järla skola som erbjuder undervisning i åk F-6. Två närliggande högstadieskolor, Kunskapsskolan och Eklidens skola, samt att Nacka gymnasium är beläget i närheten. För mer information se www.nacka.se

Nacka erbjuder en stor mängd av fritidsaktiviteter med ett stort utbud av sporthallar, lekplatser, idrottsplatser och två stycken betongparker för skateboard, BMX och kickbike. I Sickla köpkvarter finner du även Klätterverket som erbjuder kurser, träning och tävling inom klättring.

Medley i Nacka simhall erbjuder en 25-meters bassäng med 6 banor samt undervisningsbassäng och plaskbassäng. Här anordnas det bland annat vattenträning och avkopplande motionssim med lugn musik. För mer information se medleys hemsida www.medley.se/nackasimhall

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är Tallidsgården och ligger på ca 850 meters avstånd från området. Hållplatsen trafikeras av buss 469 som går mellan Finnberget och Nacka sjukhus via Sickla station, Nacka station och Nacka Forum. Linjen trafikeras på vardagar. Från bland annat Nacka station, Sickla station och Henriksdalsviadukten kan du byta till Saltsjöbanan.

Går man istället till Finntorp kan man ta sig till T-centralen på 16-24 minuter i rusningstrafik. Här finns även nattbuss.

Från Finntorp kommer man till slussen på ca 14 minuter.

Ett populärt sätt att pendla är att ta SL-båten (Sjövägen, linje 80) från Nacka strand till Nybrokajen. Det tar ca 10-15 minuter att promenera längs vattnet till Nacka strand. Från och med i år har Sjövägen utökat sin trafik och har närmare 30 avgångar per dag.

Hitta hit
 FAKTA
Ägandeform: Friköpt – Nyproduktionsprojekt
Kommun: Nacka
Församling: Nacka
Område: Marinstaden
Boarea: 157 Kvm
Antal rum: 5 rum och kök
Varav sovrum: 3
BYGGNAD
Byggnadstyp: Friköpt villa på vatten
Byggnadsår: 2018
Förråd: Kallförråd ca 27 kvm
Garage: Garanterat 1 plats i huset på land, ca 750 kr/mån.

KONTAKTA OSS

Ring oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör ditt boende. Du är även varmt välkommen till vårt kontor. Har du tur så bjuder vi på ekologiskt kaffe och hembakat fikabröd. Välkommen!